ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Οργή στον λαό για τα μέτρα που ο περιοδεύων Πρωθυπουργός γράφει στα παλιά του τα παπούτσια

Τσίπρας: Οργή στον λαό για τα μέτρα που ο περιοδεύων Πρωθυπουργός γράφει στα παλιά του τα παπούτσια
InTime

Με την ανάρτηση της είδησης για το πρόστιμο των 300 ευρώ που καλείται να πληρώσει μια 80χρονη από τη Λαμία επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Αλέξης Τσίπρας, αναφέροντας πως με τέτοια περιστατικά κυριαρχεί η οργή στους πολίτες.

Στη Λαμία μια 80χρονη γυναίκα κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο ύψους 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση, καθώς σύμφωνα με το lamiareport της επιβλήθηκε πρόστιμο. Η ίδια ανέφερε πως μετά τον θάνατο των δυο παιδιών της και του εγγονιού της σε τροχαία δυστυχήματα, δεν είχε άλλη διέξοδο παρά το να βγαίνει από το σπίτι για να βλέπει λίγο κόσμο, κάτι που όπως είπε της είχε συστήσει και ο γιατρός.

Η 80χρονη, ωστόσο, καλείται να πληρώσει το πρόστιμο και ο Αλέξης Τσίπρας χρησιμοποιήσει το παράδειγμά της θέλοντας να ασκήσει δριμύτατη κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το θέμα της Ικαρίας.

«Μια 80χρονη γυναίκα στη Λαμία, που προσπαθεί να ζήσει με αξιοπρέπεια, καλείται να πληρώσει πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση. Την ίδια ώρα που ο περιοδεύων Πρωθυπουργός γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τη δημόσια υγεία, τα έκτακτα μέτρα, αλλά και κάθε πολίτη αυτής της χώρας ξεχωριστά, που στερεί στοιχειώδεις ελευθερίες του για να τα τηρήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ανάρτησή του στο Facebook.

«Η τήρηση των μέτρων όμως αντέχεται όσο σκληρά και αν είναι, αρκεί αυτά να είναι δίκαια και να ισχύουν για όλους», συνέχισε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε:

«Όταν είναι άδικα και δεν ισχύουν για όλους, τότε αυτό που δικαίως κυριαρχεί στους πολίτες είναι η οργή».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Στην Αττική τα 321 του τελευταίου 24ωρου - Ο χάρτης της διασποράς