ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ροντούλης: Άλλο η αυτοπροστασία, άλλο η αυτοδικία

Ροντούλης: Άλλο η αυτοπροστασία, άλλο η αυτοδικία

Για αποτελέσματα που δεν αποτυπώνουν την πραγματικότητα έκανε λόγο ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Αστέριος Ροντούλης, ο οποίος αμφισβήτησε ανοιχτά τις δημοσκοπήσεις.

«Είναι πολλά τα λεφτά, οι εταιρείες δημοσκοπήσεων είναι οι πιο επικερδείς επιχειρήσεις» δήλωσε ο Αστέριος Ροντούλης, αφήνοντας υπονοούμενα για ελεγχόμενες έρευνες κοινής γνώμης.

Μιλώντας στο Βήμα FM και κληθείς να σχολιάσει την πτώση των ποσοστών του ΛΑΟΣ, ο κ. Ροντούλης τόνισε ότι «ούτε κατ' ελάχιστο δεν ανταποκρίνονται τα αποτελέσματα των ερευνών για τον ΛΑΟΣ στην πραγματικότητα», ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα μπει στη Βουλή, παρά το ποσοστό που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις.

Σχετικά με τα υψηλά ποσοστά που εμφανίζει το κόμμα του Πάνου Καμμένου, υποστήριξε ότι αυτό είναι κάτι που «αφορά τη ΝΔ» και όχι τον ΛΑΟΣ. «Δεν έχουμε τον ίδιο κόσμο με τον κ. Καμμένο» παρατήρησε.

Σε ότι αφορά τέλος την υιοθέτηση ακραίων θέσεων –όπως στο θέμα της οπλοχρησίας από πολίτες που τυχόν βρεθούν αντιμέτωποι με διαρρήκτες–, ανέφερε ότι οι απόψεις του ΛΑΟΣ είναι σταθερές και ότι άλλο πράγμα είναι η αυτοπροστασία και άλλο η αυτοδικία.