ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλγα Γεροβασίλη για εξεταστική επιτροπή: Δεν έχουμε καμία αντίρρηση για το χρονικό περιθώριο

Όλγα Γεροβασίλη ΣΥΡΙΖΑ
Θέση για την χρονική διεύρυνση τη εξεταστικής επιτροπής πήρε η Όλγα Γεροβασίλη

«Από όσο θυμάμαι «λίστα Πέτσα» το 2015 δεν υπήρξε. Λίστες Λαγκάρντ υπήρξαν και πολλές άλλες λίστες», σχολίασε η Όλγα Γεροβασίλη τη πρόθεση της ΝΔ στην διεύρυνση στο χρονικό περιθώριο για την εξεταστική επιτροπή

Απάντηση στις διαρροές της ΝΔ για διεύρυνση του αντικειμένου της Εξεταστικής Επιτροπής που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ για τις «λίστες Πέτσα», δίνει η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Όλγα Γεροβασίλη.

Σε δήλωσή της στον τηλεοπτικό σταθμό "'Alpha", αναφέρει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κατέθεσε πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής με το δικαίωμα που δίνει το Σύνταγμα και μπορεί να ψηφιστεί με 120 βουλευτές. Προφανώς η Νέα Δημοκρατία μπήκε σε έναν πανικό και διαρρέει από χθες τη διεύρυνση στο χρονικό περιθώριο -το οποίο εμείς ορίσαμε για τα τελευταία 2 χρόνια-να είναι από το 2015. Από όσο θυμάμαι «λίστα Πέτσα» το 2015 δεν υπήρξε. Λίστες Λαγκάρντ υπήρξαν και πολλές άλλες λίστες».

Απευθυνόμενη στη ΝΔ προσθέτει: «Αυτό που έχουμε να πούμε στη ΝΔ είναι ότι βεβαίως δεχόμαστε και συμφωνούμε. Ας έρθει να ψηφίσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η οποία έγινε δεκτή από όλα τα κόμματα της Αντιπολίτευσης και βεβαίως, όταν θα γίνει συζήτηση για το χρονικό περιθώριο, δεν έχουμε καμία αντίρρηση. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Ο κ. Μητσοτάκης έχει να φοβηθεί κάτι;».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φώφη Γεννηματά: «Δεν θα είμαι υποψήφια στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ - Προέχει η υγεία μου»

Σεισμός στην Κρήτη: Έληξε ο συναγερμός για τσουνάμι - Ανησυχία για τη μικρή μετασεισμική ακολουθία

ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα με 800 ευρώ τον μήνα - Ποιους αφορά