ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΙΝΑΛ - Χριστοδουλάκης: Κανονικά οι εσωκομματικές εκλογές - Κομβικός ο ρόλος του Γ.Παπανδρέου

ΚΙΝΑΛ Χριστοδουλάκης εσωκομματικές Παπανδρέου
Ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης
INTIME/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης, μίλησε για τις εσωκομματικές διαδικασίες αλλά για την παρέμβαση του Γιώργου Παπανδρέου.

O γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης, τόνισε ότι θα διεξαχθούν κανονικά οι εσωκομματικές εκλογές, ενώ σχολίασε και την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Ο κ. Χριστοδουλάκης, μιλώντας στο MEGA, επισήμανε ότι «Το θέμα υγείας της Φώφης Γεννηματά μας συγκλόνισε όλους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σεβαστούμε απόλυτα όλες τις ειλημμένες συλλογικές αποφάσεις και η διαδικασία εκλογής αρχηγού θα προχωρήσει κανονικά όπως έχει αποφασίσει η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή».

Παράλληλα, χαρακτήρισε κρίσιμο ζήτημα την «εγγύηση της ενότητας της παράταξης από εδώ και στο εξής», ενώ απέφυγε να απαντήσει εάν ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος. «Δεν θέλω να απαντήσω σε σενάρια. Επειδή είναι σενάρια, δεν θέλω να απαντήσω» υποστήριξε, και αναφέρθηκε στην συζήτηση που είχε με τον κ. Παπανδρέου.

«Είχαμε συζήτηση με τον κ. Παπανδρέου, ο οποίος σαν πρώην πρωθυπουργός, συμμερίζεται τις αγωνίες και τους προβληματισμούς που αφορούν την προοπτική της παράταξης. Τέθηκε από κοινού το πως μπορούμε να εγγυηθούμε την ενότητα και την προοπτική του χώρου. Είναι πρώην πρωθυπουργός, έχει έτσι και αλλιώς κομβικό ρόλο στην παράταξη. Και ο ίδιος θα καθορίσει τον ρόλο και τα βήματά του, για την ενότητα της παράταξης» σημείωσε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χριστουγεννιάτικο «κοινωνικό μέρισμα»: «Κλειδώνουν» οι αποφάσεις - Ποιοι θα το λάβουν

Η Λάρισα θα γίνει Αλγερία και η Πάτρα... Καραΐσαλι της Τουρκίας - Κλιματική αλλαγή

J2US: Ποιο ζευγάρι αποχώρησε - Ο ρόλος - έκπληξη της Κατερίνας Καινούργιου και οι δύο καλεσμένοι