ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΚΙΝΑΛ αποτελέσματα: Παράταση μισής ώρας - Στις 19:30 κλείνουν τελικά οι κάλπες

Εκλογές ΚΙΝΑΛ αποτελέσματα: Παράταση μισής ώρας - Στις 19:30 κλείνουν τελικά οι κάλπες

Εκλογές ΚΙΝΑΛ αποτελέσματα: Παράταση μισής ώρας στην εκλογική διαδικασία - Αντίστροφη μέτρηση για τον νέο αρχηγό στο ΚΙΝΑΛ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η εκλογική μάχη στο ΚΙΝΑΛ με τους πολίτες να σπεύδουν μέχρι την τελευταία ώρα για να ψηφίσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, οι κάλπες θα κλείσουν τελικά στις 19:30, αντί για τις 19:00, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα και σε αυτούς που δεν πρόλαβαν το πρωί να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Για μια ακόμα φορά το ενδιαφέρον και η συμμετοχή σπάει όλα τα προηγούμενα ρεκόρ, με τις πληροφορίες του Newsbomb.gr να αναφέρουν ότι στις 18:15 το απόγευμα η συμμετοχή ξεπέρασε τις 200.000. Πιο συγκεκριμένα, 190.200 μέλη και φίλοι του ΚΙΝΑΛ είχαν ασκήσει το εκλογικό τους δικαίωμα για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Μέχρι τις 19:30 που θα κλείσουν οι κάλπες, η συμμετοχή είναι βέβαιο ότι θα ξεπεράσει τις 200.000, δίνοντας έτσι στο νικητή τη δύναμη για μία νέα αρχή στην άλλοτε μεγάλη σοσιαλιστική παράταξη.

Εκλογές ΚΙΝΑΛ - Αποτελέσματα: Μάθετε πρώτοι ποιος θα είναι ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ το βράδυ της Κυριακής

Από νωρίς το πρωί στα εκλογικά κέντρα του ΚΙΝΑΛ οι ρεπόρτερ του Newsbomb.gr θα σας μεταφέρουν τον παλμό των ψηφοφόρων με βίντεο, εικόνες και ζωντανές συνδέσεις. Ταυτόχρονα οι αρθρογράφοι και οι πολιτικοί συντάκτες του site θα αναλύουν όλες τις προγνώσεις και θα μεταδίδουν τις εκτιμήσεις των δυο στρατηγείων του Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά και του Γιώργου Παπανδρέου.

Αμέσως μόλις κλείσουν οι κάλπες το Newsbomb.gr θα σας μεταφέρει τα αποτελέσματα σε όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας, στους μεγάλους Νομούς, αλλά και τα επίσημα αποτελέσματα στην Επικράτεια σε πραγματικό χρόνο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 3.225 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 90 θάνατοι και 708 διασωληνωμένοι

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Όλες οι εξελίξεις και τα πρώτα αποτελέσματα στο live blog του Newsbomb.gr

Κυπαρισσία: Νεκρός στις φυλακές ο 39χρονος που κατηγορείτο ότι «τσιμέντωσε» τη Μόνικα

Formula 1: Επικό! Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Μαξ Φερστάπεν στον τελευταίο γύρο - Δείτε το φινάλε (vid)