ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση συνδικαλιστών του ΛΑΟΣ με ομοσπονδίες αστυνομικών

Συνάντηση συνδικαλιστών του ΛΑΟΣ με ομοσπονδίες αστυνομικών

Ο Γραμματέας Συνδικαλισμού ΛΑΟΣ, Γ. Κανελλόπουλος, συναντήθηκε σήμερα με τις Ομοσπονδίες των Αξιωματικών και των Αστυνομικών Υπαλλήλων της Ελληνικής Αστυνομίας. Στην συνάντηση παραβρέθηκε ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑΟΣ, Αστέριος Ροντούλης.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που αφορούν στους Έλληνες Αστυνομικούς, και υπήρξε το αίτημα να μην εξαιρεθούν οι Αστυνομικοί από την καταβολή του εκλογικού επιδόματος καθώς και να πληρωθούν τα οφειλόμενα οδοιπορικά και εκτός έδρας.

Τέθηκαν θέματα που αφορούν στην υγιεινή και στην ασφάλεια των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας, ενώ τονίσθηκαν και οι ελλείψεις στην υλικοτεχνική υποδομή, στο προσωπικό αλλά και στην εκπαίδευση και στην επιμόρφωση.

ΛΑΟΣ είναι αλληλέγγυος στην προσπάθεια των συνδικαλιστών για να βρεθεί επιτέλους λύση σε όλα τα παραπάνω ζητήματα. Είναι αδιανόητο να ζητούν σήμερα βοήθεια και προστασία αυτοί που έχουν κάνει σκοπό της ζωής τους να βοηθούν και να προστατεύουν όλους εμάς", δηλώνει σε ανακοίνωσή του το κόμμα, ενώ συνεχίζει λέγοντας ότι "πρέπει να καταλάβουν όλοι, ότι ο Έλληνας Αστυνομικός αξίζει και πρέπει απρόσκοπτα και με περηφάνια να ανταποκρίνεται στο καθήκον που επιτελεί».