ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Μπογδάνος: «Η ΝΔ εχει στεναχωρήσει πολύ κόσμο»

O Kωνσταντίνος Μπογδάνος
O Kωνσταντίνος Μπογδάνος
ΙnTime

Την άρνηση του να στηρίξει την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος της κυβέρνησης διατράνωσε από το βήμα της Βουλής ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο κ Μπογδάνος άσκησε ωστόσο σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της σε αρκετά ζητήματα, υποστηρίζοντας πως η Νέα Δημοκρατία απογοητεύει χιλιάδες ψηφοφόρους της.

«Εχουμε ιδεολογία και ηθική ραχοκοκαλιά. Μπορεί ως πιστός αντικομμουνιστής να μην χωρώ στην ΝΔ, όμως δεν είμαι τυχοδιώκτης και οπορτουνιστής ή Ανεξάρτητος Έλληνας για να συμμαχήσω με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι πρόκληση να μιλά η αξιωματική αντιπολίτευση για πολιτική προστασία» ανέφερε ο κ. Μπογδάνος.

Σχολιάζοντας τα πεπραγμένα του κρατικού μηχανισμού στην πρόσφατη κακοκαιρία «Ελπίδα», ανέφερε πως οι πολίτες περίμεναν άλλες επιδόσεις από αυτή την κυβέρνηση, καυτηριάζοντας την μεταγραφή του υπουργού πολιτικής προστασίας Χρήστου Στυλιανίδης με τη φράση: «η μεταγραφή αεροδρομίου δεν αποδείχθηκε σωστή».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής ξεκαθάρισε όμως ότι δεν ανήκει στον κ. Στυλιανίδη, ο οποίος θα έπρεπε κατά τον κ. Μπογδάνο να παραιτηθεί, καθώς τον βαραίνει αποκλειστικά η ευθύνη για όσα συνέβησαν.

«Είναι αποτέλεσμα μιας νοοτροπίας της κυβέρνησης που μέρα με την μέρα απομακρύνεται από την κοινωνία. Είναι η νοοτροπία ενός διευθυντηρίου που κρύβει την αλήθεια από τον αρχηγό. Η ΝΔ έχει στεναχωρήσει πολύ κόσμο που μέχρι πρότινος την πίστευε πολύ» ανέφερε και συμπλήρωσε ότι ευελπιστεί να ωφελήσει ο ίδιος τη ΝΔ ως φωνή αφύπνισης.

«Αν πάλι όχι η συνείδησή μου είναι καθαρή. Εύχομαι να φτάσει καθαρό το μήνυμα από ένα άνθρωπο που ανδρώθηκε εντός της ΝΔ και σήμερα ως ανεξάρτητος εκπροσωπώ χιλιάδες απογοητευμένους νεοδημοκράτες. Η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα και επιτρέπει σε όλους να εκπροσωπούνται» ανέφερε στο τέλος της ομιλίας του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.