ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Βενιζέλος παρουσιάζει το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ

Ο Βενιζέλος παρουσιάζει το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ

Το πρόγραμμα διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει το Σάββατο το μεσημέρι ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος.

Η παρουσίαση του προγράμματος θα γίνει το μεσημέρι, στο Μέγαρο Καρατζά στην Αιόλου. Ήδη, ο κ. Βενιζέλος, από την Πάτρα όπου μίλησε χθες, έκανε λόγο για μια «ρεαλιστική και εφαρμόσιμη εθνική πλατφόρμα συνεργασίας και υπέρβασης του μνημονίου».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην τελική ευθεία προς τις εκλογές της 6ης Μαΐου, ο κ. Βενιζέλος θα θέσει το ζήτημα της πολιτικής νομιμοποίησης της κυβέρνησης που θα προκύψει από τις εκλογές με 50% +1, ενώ θα επαναλάβει τον στόχο της πρωτιάς του ΠΑΣΟΚ, κάτι που εκ των πραγμάτων θα του δώσει το προβάδισμα στη διαμόρφωση συμμαχιών.

Στον οικονομικό τομέα, ο κ. Βενιζέλος θα αναπτύξει τις θέσεις του κόμματός του για την οικονομία, με κύριους άξονες την ενίσχυση της ρευστότητας την αγορά, τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και την ανάπτυξη.

Επίσης, θα εκθέσει τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για το κράτος και το πολιτικό σύστημα, ενώ θα υποβάλλει τις προτάσεις του για την αντιμετώπιση της ανεργίας, την Αγροτική Πολιτική, την Παιδεία, την Υγεία και την Άμυνα.

Στο Μέγαρο Καρατζά αναμένεται ότι θα βρεθούν και οι κορυφαίου του ΠΑΣΟΚ αλλά και υποψήφιοι βουλευτές, ιδιαίτερα από τις περιφέρειες του λεκανοπεδίου.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο κ. Βενιζέλος θα μιλήσει στην Κομοτηνή και το μεσημέρι τις Κυριακής θα παρουσιάσει αναλυτικά το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για την Αγροτική Πολιτική και τους νέους αγρότες.