ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου: «Ο κ. Τσίπρας αναπαράγει ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς»

Οικονόμου: «Ο κ. Τσίπρας αναπαράγει ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς»
Ο Γιάννης Οικονόμου.
(Πηγή: Intime News)

Ο Υφυπουργός Παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, απάντησε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, απαντώντας στις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, δήλωσε: «Ο κ. Τσίπρας, προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις, αναπαράγοντας ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς και επιζητώντας το θέαμα και όχι την ουσία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γιάννη Οικονόμου

«Παρότι η Κυβέρνηση έχει δρομολογήσει, εδώ και καιρό, τη διερεύνηση των καταγγελιών σχετικά με τα λογισμικά παρακολούθησης και συνδράμει το έργο της ελληνικής Δικαιοσύνης ώστε η έρευνα να προχωρά γοργά, ο κ. Τσίπρας συνεχίζει μονότονα την ίδια τακτική. Προσπαθεί -παίρνοντας κάθε εβδομάδα τη σκυτάλη από τον δημοσιογραφικό του βραχίονα - να δημιουργήσει εντυπώσεις, αναπαράγοντας ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς και επιζητώντας το θέαμα και όχι την ουσία. Να είναι σίγουρος ότι όλες οι απαντήσεις θα δοθούν όταν ολοκληρωθούν οι θεσμικές διαδικασίες, με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και για όλο το διάστημα δράσης των λογισμικών αυτών στην Ελλάδα. Όσον αναφορά την αντιπαράθεση με τον Πρωθυπουργό στο Κοινοβούλιο, ας κάνει λίγο υπομονή. Σύντομα ο Πρωθυπουργός θα τοποθετηθεί στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τη θωράκιση απέναντι στα κακόβουλα λογισμικά και την αντιμετώπιση διαχρονικών παθογενειών στο κομμάτι των υπηρεσιών ασφαλείας. Θεσμικά, υπεύθυνα, συγκροτημένα, τεκμηριωμένα και συγκεκριμένα».

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Εμφανές ποιος επιδιώκει να σωθεί πολιτικά και ποινικά

Νέα κόντρα κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ για τις παρακολουθήσεις

Οικονόμου: Εκλογές στο τέλος της τετραετίας