ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωρικάκος: «Μεγάλο ευχαριστώ στους αστυνομικούς που αγωνίζονται»

Θεοδωρικάκος: «Μεγάλο ευχαριστώ στους αστυνομικούς που αγωνίζονται»

Εθιμοτυπική προσφορά δώρων σε τροχονόμους σε διάφορα σημεία της Αττικής.

Δώρα σε τροχονόμους, οι οποίοι σήμερα, 30 Δεκεμβρίου 2022, εκτελούσαν υπηρεσία ρύθμισης της κυκλοφορίας στο Σύνταγμα, προσέφερε συμβολικά ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο Υπουργός ευχαρίστησε τις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας για την πολύτιμη προσφορά τους στην ασφάλεια των πολιτών και της πατρίδας:
«Τηρήσαμε και φέτος το πατροπαράδοτο έθιμο, προσφέροντας ένα συμβολικό δώρο στην τροχονόμο που ρυθμίζει την κυκλοφορία στην Πλατεία Συντάγματος και στο πρόσωπο της, λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις γυναίκες και τους άνδρες που υπηρετούν στην Ελληνική Αστυνομία, αγωνίζονται νυχθημερόν πολλές φορές σε πολύ δύσκολες συνθήκες για να προσφέρουν στους πολίτες ασφάλεια στην πατρίδα μας, τους ευχαριστούμε. Χρόνια πολλά, καλή χρόνια στους άνδρες και στις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας. Καλή Χρονιά σε όλους τους Έλληνες», τόνισε, σε δήλωσή του, ο κ. Θεοδωρικάκος.


Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη συνόδευσαν ο Υφυπουργός, Ελευθέριος Οικονόμου, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, Υποστράτηγος Εμμανουήλ Δουρβετάκης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, Ταξίαρχος Σπυρίδων Λάσκος.

Στον Πειραιά, τα δώρα προσέφερε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Μιχαήλ Καραμαλάκης, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο του Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Λάζαρο Μαυρόπουλο και το Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, Ταξίαρχο Πρωτοσίλαο Κωστάζο.
Ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Γεώργιος Γιάννινας, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχο Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλο προσέφεραν δώρα σε τροχονόμους στην Κηφισιά.

Ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος, ο Προϊστάμενος Κλάδου Τάξης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Υποστράτηγος Ελευθέριος Γκαρίλας και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Αστυνομικός Διευθυντής Λυκούργος Μπιτσακάκης προσέφεραν δώρα σε τροχονόμους στο Αιγάλεω.

Στη Γλυφάδα τα δώρα προσέφεραν ο Προϊστάμενος Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού της Ελληνικής Αστυνομίας Υποστράτηγος Χρήστος Κονδύλης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, Ταξίαρχος Σπυρίδων Λάσκος και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχος Άγγελος Παπαγγελής.

Παράλληλα με την προσφορά των δώρων είχαν την ευκαιρία να ευχαριστήσουν τους τροχονόμους για τη σημαντική προσφορά τους στον τομέα της οδικής ασφάλειας και να ανταλλάξουν ευχές για το καινούργιο έτος.