ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της Μαρίνας Πατούλη

Πασίγνωστος τραγουδιστής υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της Μαρίνας Πατούλη
Η Μαρίνα Πατούλη
Eurokinissi

Τη θέση της δημάρχου στον Δήμο Πεύκης – Λυκόβρυσης θα διεκδικήσει όπως έχει κάνει γνωστό εδώ και καιρό η Μαρίνα Πατούλη.

Η πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα όπου αποκάλυψε ότι ο γνωστός τραγουδιστής Λάμπης Λιβιεράτος θα βρίσκεται στο πελυρό της ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό της.

«Ήρθαμε με την κυρία Πέγκυ Γρίβα, που είναι υποψήφια στον συνδυασμό μας, να ακούσουμε τον Λάμπη, που έχουμε τη χαρά να μας αγκαλιάσει και να συστρατευθεί μαζί μας», ανέφερε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το πώς προέκυψε η συνεργασία του σε πολιτικό επίπεδο η κ. Πατούλη αποκάλυψε: «Με τον κύριο Λιβιεράτο γνωριζόμαστε χρόνια. Το περασμένο Σάββατο είχαμε έρθει εδώ, μιλήσαμε με τον Λάμπη και πραγματικά αγκάλιασε με πολλή αγάπη την πρότασή μου», για να καταλήξει στη συνέχεια: «Έχω μεγαλώσει στην Πεύκη, έχω παίξει στις αλάνες. Πολλοί που είναι υποψήφιοι παίζαμε από μικρά παιδιά. Είναι ένας τόπος που τον γνωρίζω καλά. Ήμουν και εκλεγμένη από το 2014. Εισπράττω ένα πολύ ευνοϊκό κλίμα, όχι μόνο αποδοχής και αγάπης αλλά και εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου για την επόμενη μέρα για τον Δήμο μας».

Δείτε το βίντεο:

Αντιμέτωπη με τον Γρηγόρη Λέων για την θέση του Δημάρχου η Μαρίνα Πατούλη

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ημέρες η Μαρίνα Πατούλη είχε αναφερθεί στην απόφαση του Γρηγόρη Λέων να βάλει υποψηφιότητα για τη θέση του Δημάρχου στον ίδιο Δήμο.

«Είναι μία απόφαση που πάρθηκε διαχρονικά. Εγώ πέρασα τα παιδικά μου χρόνια στην Πεύκη, έπαιζα στις αλάνες. Στο όραμα και στην εκπόνηση του σχεδιασμού, που έχουμε δημιουργήσει με τους συνεργάτες μου, εντάσσεται πάνω απ’ όλα ο πολιτισμός της καθημερινότητας αλλά και η δημιουργία πόλεων και ενός Δήμου που να είναι φιλικές στα άτομα με κινητικές δυσκολίες».

Η κ. Πατούλη συμπλήρωση στη συνέχεια: «Ο Γιώργος Πατούλης ήταν όλα αυτά τα χρόνια ο μέντοράς μου και ουσιαστικά μου έδωσε το εφαλτήριο για να αγαπήσω και να ασχοληθώ με την αυτοδιοίκηση. Εξακολουθώ να τον συμβουλεύομαι, γιατί έχει τεράστια εμπειρία στην αυτοδιοίκηση α’ και β’ βαθμού. Πιστεύει στις ικανότητές μου, ότι είμαι καλή μαθήτρια και δεν θα ήθελα να τον διαψεύσω» για να καταλήξει: «Έμαθα προς έκπληξή μου ότι παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος Καθαριότητας. Θεωρώ ότι ο τόπος έχει ανάγκη από ανθρώπους που ζουν δίπλα στον πολίτη και θα ευχηθώ καλή επιτυχία και… καλό κατευόδιο».

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Τζουμάκης και… DJ Rico στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ

Δημήτρης Μαύρος για πρόταση δυσπιστίας: Συμψηφισμός σιχαμάρας του κόσμου προς το πολιτικό σύστημα

Χαμός στον «αέρα» της ΕΡΤ με Βερναρδάκη και Άδωνι: «Είσαι το μεγαλύτερο νούμερο της πολιτικής»