ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργούλης: Στις Βρυξέλλες για την άρση ασυλίας του - Τι φοβάται πρώην συνεργάτιδά του

Γεωργούλης: Στις Βρυξέλλες για την άρση ασυλίας του -  Τι φοβάται πρώην συνεργάτιδά του

Μετά την αποκάλυψη της καταγγελίας σε βάρος του, ο Αλέξης Γεωργούλη έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Την πρώτη του εμφάνιση στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο έκανε σήμερα ο Αλέξης Γεωργούλης μετά την καταγγελία εις βάρος του για βιασμό και κακοποήση.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Open, ο ευρωβουλευτής επισκέφθηκε το γραφείο του, έμεινε για λίγη ώρα και έφυγε

Εν τω μεταξύ ο Πολωνός Αντρέι Χαλίτσκι από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, είναι ο εισηγητής στην επιτροπή νομικών υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την υπόθεση της άρσης ή μη της ασυλίας του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ωστόσο, άγνωστο παραμένει μέχρι τώρα πότε θα ξεκινήσει η συζήτηση για την συγκεκριμένη υπόθεση. Η επόμενη προγραμματισμένη συνεδρίαση της επιτροπής νομικών υποθέσεων θα λάβει χώρα στις 30 Μαΐου, ωστόσο με τις μέχρι τώρα πληροφορίες θα υπάρξει και έκτακτη συνεδρίαση στις 23 και 24 Μαΐου χωρίς να είναι γνωστό εάν το θέμα θα συζητηθεί μία από αυτές τις ημέρες.

Έρχεται νέα καταγγελία;

Εν τω μεταξύ μια εβδομάδα μετά την αποκάλυψη των μηνύσεων εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη, σύμφωνα με το Star, μια πρώην συνεργάτιδα του ευρωβουλευτή στις Βρυξέλλες φέρεται να ετοιμάζεται να τον καταγγείλει για απόπειρα βιασμού και λεκτική βία.

Η γυναίκα θέλει πάση θυσία να αποφύγει τη δημοσιότητα, γι' αυτό και σκέφτεται να κινηθεί νομικά εκτός Ελλάδος.

Η γυναίκα, η οποία πλέον εργάζεται στην Ελλάδα δε θέλει να διαρρεύσουν τα στοιχεία της και έτσι σκέφτεται να απευθυνθεί στις βελγικές αρχές.

Σχετικές ειδήσεις