ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023 - Ράνια Θρασκιά: Γιατί έβαλε υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ράνια Θρασκιά
Glomex/ΣΚΑΪ

«Αυτή τη φορά η συγκεκριμένη πρόταση ήρθε σε μια συμβατή με τους δικούς μου προβληματισμούς και τις ανάγκες μου σε φάση ζωής», ανέφερε η Ράνια Θρασκιά για την υποψηφιότητά της στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ

Η Ράνια Θρασκιά μίλησε στο «Πρωινό μας» για την απόφασή της να κατέβει στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Θεσσαλονίκης ανέφερε για την υποψηφιότητά της: «Έγιναν όλα πάρα πολύ ξαφνικά, η τελική απόφαση εννοώ. Η αρχική προσέγγιση είχε γίνει νωρίτερα, δεν θα μπορούσα να σκεφτώ ότι θα εντάξω στην καθημερινότητά μου κάτι τόσο σημαντικό που φέρει τόσο μεγάλη ευθύνη. Οι συζητήσεις που έκανα με αυτούς τους ανθρώπους με ενέπνευσαν πάρα πολύ. Ούτως ή άλλως νοιάζομαι για το πώς νιώθουν οι άνθρωποι από μικρό παιδί, απλά τότε δεν είχα την πολιτική ματιά».

Μάλιστα, η Ράνια Θρασκιά πρόσθεσε: «Παλιά δεν το συζητούσα γιατί ήταν πολύ διαφορετικός ο δρόμος μου και ποτέ ένιωσα για αυτό. Νιώθω ότι κάποιες φορές η ζωή με προετοιμάζει για κάποιους ρόλους. Αυτή τη φορά η συγκεκριμένη πρόταση ήρθε σε μια συμβατή με τους δικούς μου προβληματισμούς και τις ανάγκες μου σε φάση ζωής. Μέσα στις δικές μου σκέψεις, τους δικούς μου προβληματισμούς και την ανάγκη μου να συνδεθώ με κάτι καινούργιο που θα έχει και ένα κομμάτι ανταποδοτικό στην κοινωνία, ήρθε η πρόταση».