ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023 - Νικήτας Κακλαμάνης: «Δεν πρέπει να λείψει κανείς από τη μάχη της δημοκρατίας»

Εκλογές 2023 - Νικήτας Κακλαμάνης: «Δεν πρέπει να λείψει κανείς από τη μάχη της δημοκρατίας»

Με τη φράση αυτή του Νίκου Καζαντζάκη ο Νικήτας Κακλαμάνης έστειλε το μήνυμα της νίκης της ΝΔ, μπροστά σε 3.000 κόσμου, που κατέκλυσε το ξενοδοχείο Caravel για την κεντρική προεκλογική του ομιλία.

«Σας καλώ όλους την Κυριακή 21 Μαΐου στη μεγάλη μάχη. Σε μια μάχη δημοκρατίας. Μια μάχη από την οποία δεν πρέπει να λείψει κανείς. Σας ζητώ να είμαστε όλες και όλοι εκεί. Να ψηφίσουμε υπερήφανα Νέα Δημοκρατία για κυβέρνηση και Κυριάκο Μητσοτάκη για Πρωθυπουργό. Και προσωπικά, στέκομαι και πάλι μπροστά σας και ζητώ, με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης, έναν από τους τέσσερις σταυρούς σας. Ζητώ μία ψήφο καρδιάς. Έναν σταυρό ευθύνης», είπε εν μέσω χειροκροτημάτων σε μια κατάμεστη αίθουσα.

Μάλιστα, σε μια κίνηση έντονης σημειολογίας για την ενότητας της «γαλάζιας» παράταξης, κάλεσε στο βήμα, μετά το τέλος της ομιλίας του, τους συνυποψηφίους του στην Α’ Αθηνών.

Ήταν όλοι εκεί για τον Νικήτα τους. Απλός κόσμος από όλες τις γειτονιές της Αθήνας. Ο πρ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ., Νίκος Σαλαβράκος. Άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο και φυσικά από τον χώρο της αυτοδιοίκησης, που ο ίδιος υπηρέτησε ως Δήμαρχος Αθηναίων και πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ.

Την εκδήλωση συντόνισε η Έλντα Πανοπούλου, ενώ τον Νικήτα Κακλαμάνη προλόγισαν με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια η ευρωβουλευτής, Ελίζα Βόζενμπεργκ και η γνωστή ηθοποιός, Μάρω Κοντού.

Σχετικές ειδήσεις

Εκλογές 2023 - Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο χάρτης της πατρίδας μας θα γίνει γαλάζιος

Εκλογές 2023: Πόσους σταυρούς προτίμησης μπορείτε να βάλετε ανά περιφέρεια

Εκλογές 2023: Οι υποψήφιοι σε όλα τα κόμματα – Αναλυτική λίστα