ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Δωρεάν η διέλευση από τα διόδια για τους ψηφοφόρους

Εκλογές 2023: Ελεύθερα τα διόδια για τους ψηφοφόρους
Εκλογές 2023: Ελεύθερα τα διόδια για τους ψηφοφόρους
Intime News

Οι ψηφοφόροι στις εκλογές 2023 μπορούν να διέρχονται χωρίς να πληρώνουν διόδια, για να ψηφίσουν στον τόπο που είναι εγγεγραμμένοι

Όπως συνηθίζεται στις βουλευτικές εκλογές, επιτρέπεται η δωρεάν διέλευση από τα διόδια συγκεκριμένες ημέρες και ώρες, προκειμένου να διευκολυνθούν οι εκλογείς στις μετακινήσεις τους. Από τα ξημερώματα της Παρασκευής 19 Μαΐου λοιπόν είναι δωρεάν όλα τα διόδια της χώρας.

Οι μπάρες των διοδίων (συμπεριλαμβανομένου και του αυτοκινητοδρόμου της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου) έχουν σηκωθεί από χθες ενώ για τους δικαστικούς αντιπροσώπους παρέχεται δωρεάν διέλευση από τα ξημερώματα της Πέμπτης με την επίδειξη των σχετικών εγγράφων.

Στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου 2019 η δωρεάν διέλευση για τους δικαστικούς αντιπροσώπους είχε ξεκινήσει από τις 10 το πρωί

Πρόκειται για ένα μέτρο που στόχο έχει να διευκολυνθούν οι πολίτες στις μετακινήσεις τους προς μεγάλες πόλεις και χωριά. Το μέτρο της δωρεάν διέλευσης θα διαρκέσει μέχρι τις 8:00 το πρωί της Δευτέρας 22 Μαΐου, την επομένη δηλαδή των εκλογών.