ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Τι είπε στον Αλέξη Τσίπρα ιερέας στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας

Εκλογές 2023: Τι είπε στον Αλέξη Τσίπρα ιερέας στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας

Εκλογές 2023: Περιοδεία Αλέξη Τσίπρα στον νομό Μαγνησίας

Στον νομό Μαγνησίας πραγματοποιεί περιοδεία σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.

«Μόλις σταμάτησα μπροστά στην εκκλησία της Νέας Ιωνίας Μαγνησίας, με περίμενε ένας ιερέας και μου λέει: "Καλωσόρισες στον τόπο όπου η Αριστερά πάντοτε γεμίζει τις μπαταρίες της, διότι εδώ είναι ο κόσμος που υποφέρει και αγωνίζεται"» γράφει σε ανάρτησή του στο Twitter ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

«Γι’ αυτό είμαι σήμερα εδώ, μπροστά από το μνημείο της ΕΠΟΝ, που μας θυμίζει ότι σε αυτόν τον τόπο τίποτα δεν χαρίστηκε, όλα κερδήθηκαν με αγώνες» επισημαίνει ο Αλέξης Τσίπρας.

Στην ανάρτησή του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι η προηγούμενη προεκλογική αντιπαράθεση επικεντρώθηκε στο τι έγινε το 2015, λες και η Ιστορία του τόπου ξεκίνησε τον Ιανουάριο του ‘15 και τελείωσε τον Σεπτέμβριο του ‘15. «Ούτε τι έγινε πριν, ούτε τι έγινε μετά, και κυρίως τι έγινε τα 4 χρόνια της διακυβέρνησης Μητσοτάκη και τι θα γίνει τα επόμενα 4 χρόνια» προσθέτει.

Σε αυτό το πλαίσιο, διαμήνυσε πως στις 25 Ιουνίου η κάθε ψήφος μετράει ή υπέρ της αυτοδυναμίας και της παντοδυναμίας της ΝΔ ή υπέρ της ανατροπής των συσχετισμών, που μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να πετύχει. «Για να υπάρχει την επόμενη μέρα μία ισχυρή δύναμη που θα μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον κ. Μητσοτάκη και να αντιπαρατεθεί στο αντικοινωνικό του πρόγραμμα» υπογραμμίζει επιπροσθέτως.

Μάλιστα, απευθύνει κάλεσμα στους Έλληνες να προσέλθουν στην κάλπη έχοντας στο νου ποιοι είναι αυτοί που θα παλέψουν μέχρι την τελευταία στιγμή για κοινωνική δικαιοσύνη και ποιοι για να κάνουν τους πλούσιους πλουσιότερους.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην αγορά της Νέας Ιωνίας και στην αγορά του Βόλου και θα έχει συζήτηση με νέες και νέους σε καφέ της πόλης.

Στη συνέχεια, θα παρακολουθήσει παρουσίαση από ερευνητικές ομάδες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας του έργου τους και θα έχει συνάντηση με πρυτανικές αρχές και εκπροσώπους του διδακτικού, ερευνητικού, διοικητικού και τεχνικού προσωπικού του Πανεπιστημίου.

Επίσης, θα έχει συνάντηση με τον Σύλλογο Προστασίας Παγασητικού Κόλπου.