ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαδημούλης: Έριξε την ευθύνη στην Ελλάδα για το ναυάγιο στην Πύλο και στη συνέχεια τα «μάζεψε»

Παπαδημούλης: Έριξε την ευθύνη στην Ελλάδα για το ναυάγιο στην Πύλο και στη συνέχεια τα «μάζεψε»

Την ευθύνη στην Ελλάδα για το ναυάγιο στην Πύλο και στη συνέχεια τα «μάζεψε» ο αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης

Ο αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, μαζί με από ευρωβουλευτές της Αριστεράς, των Πρασίνων και των Σοσιαλιστών, μεταξύ των οποίων οι Κώστας Αρβανίτης και Έλενα Κουντουρά, φωτογραφήθηκε κρατώντας αφίσες με το μήνυμα «όχι άλλοι θάνατοι. Οι ζωές των προσφύγων έχουν αξία».

Στη σχετική αρχική ανάρτηση του, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που είχε κινήσει τις διαδικασίες για να αποτραπεί η ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για τη δημιουργία του φράχτη στον Έβρο, ανέφερε ότι το ναυάγιο ανοικτά της Πύλου με θύματα μετανάστες «εκθέτει την Ελλάδα για τις ευθύνες της στη διάσωσή τους».

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Δημήτρης Παπαδημούλης αντιλαμβανόμενος τη γκάφα που έκανε επιρρίπτοντας ευθύνες στην Ελλάδα για όσα συνέβησαν ανοιχτά της Πύλου, άλλαξε το tweet και έγραψε για το πολύνεκρο ναυάγιο ότι «εκθέτει όσους είχαν ευθύνη & δυνατότητα για τη διάσωσή τους».

Δείτε το tweet του κ. Παπαδημούλη:

Διαβάστε επίσης:

Αλέξης Τσίπρας από Καλαμάτα: Η ανθρώπινη ζωή δεν αξίζει το ίδιο για όλους τους ανθρώπους

Κωνσταντίνος Μπογδάνος για ναυάγιο στην Καλαμάτα: Δεν αναγνωρίζουμε το εθνικό πένθος

Εκλογές 2023: Αναβλήθηκε το ντιμπέιτ λόγω του ναυαγίου ανοιχτά της Πύλου