ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ραγδαίες οι εξελίξεις για την Περιφέρεια Αττικής: Τι σημαίνει η επιλογή Χαρδαλιά;

Ραγδαίες οι εξελίξεις για την Περιφέρεια Αττικής: Τι σημαίνει η επιλογή Χαρδαλιά;
Eurokinissi

Ραγδαίες φαίνεται να είναι οι εξελίξεις για τις αποφάσεις της ΝΔ στο ζήτημα της στήριξης νέου υποψηφίου για την Περιφέρεια της Αττικής

Όπως όλα δείχνουν το κεφάλαιο Γιώργος Πατούλης έχει κλείσει οριστικά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και πλέον γίνεται focus στο Νίκο Χαρδαλιά ο οποίος γύρισε την Κυριακή εσπευσμένα στην Αθήνα από τα στρατόπεδα τα οποία επισκέφθηκε για να επιθεωρήσει τα συστήματα πυρασφάλειας και είχε συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο.

Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται σήμερα, Δευτέρα, ενώ το ραντεβού του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Νίκο Χαρδαλιά θα γίνει την Τρίτη, μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού από Κύπρο και Μυτιλήνη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υφυπουργός Άμυνας έχει ήδη μιλήσει τηλεφωνικά με τον πρωθυπουργό και αξίζει να σημειώσουμε ότι θεωρείται ισχυρό χαρτί στην παράταξη όχι μόνο διότι είναι εμπειρότατος στα αυτοδιοικητικά αλλά επειδή είναι ένας αφοσιωμένος «στρατιώτης» της παράταξης και έχει φέρει σε πέρας όλες τις δύσκολες αποστολές που του έχουν ανατεθεί.

Ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου πάντως ήταν ο πρώτος που κλήθηκε από το Μαξίμου, αλλά «έκλεισε» τα σενάρια που τον ήθελαν ο ίδιος να είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, ειδικότερα μετά και την συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου το Σάββατο.

«Με όλη μου την αγάπη. Για την πόλη μας και για τους ανθρώπους της. Για όσα ζήσαμε. Για όλα αυτά που πετύχαμε. Για αυτά που έρχονται. Λαμβάνω την τιμή να θέσω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως επικεφαλής του συνδυασμού “Η Γλυφάδα μας”. Τα καλύτερα είναι μπροστά», έγραψε στην ανάρτησή του.

Κατά πληροφορίες, ο κ. Παπανικολάου δεν επιθυμούσε να μπει στην κούρσα της Περιφέρειας Αττικής, καθώς όπως λένε από το περιβάλλον του το χρονικό διάστημα έως τις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι πολύ μικρό.

Από την πλευρά του Γιώργου Πατούλη διευκρινίζεται ότι θα συνεχίσει κανονικά τον προεκλογικό του αγώνα παρά τις όποιες αποφάσεις της ΝΔ. Το σίγουρο είναι ότι πλέον η Περιφέρεια Αττικής εξελίσσεται σε ένα «εσωτερικό» ζήτημα της ΝΔ και οι αστάθμητοι παράγοντες είναι πολλοί.

Σχετικές ειδήσεις