ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Σήμερα το Διαρκές Συνέδριο του κόμματος – Θα εγκριθούν οι υποψηφιότητες για την προεδρία

ΣΥΡΙΖΑ: Σήμερα το Διαρκές Συνέδριο του κόμματος – Θα εγκριθούν οι υποψηφιότητες για την προεδρία
Eurokinissi

ΣΥΡΙΖΑ: Ομιλητές θα είναι οι υποψήφιοι πρόεδροι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης οι οποίοι και θα παρουσιάσουν την ατζέντα και τις προτεραιότητές τους.

Μετά από ένα σύντομο διάστημα διεργασιών ξεκινούν σήμερα οι εργασίες του Διαρκούς Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, στις 11:00 έχοντας ως μοναδικό θέμα την έγκριση των υποψηφιοτήτων για την προεδρία του κόμματος.

Ομιλητές θα είναι οι υποψήφιοι πρόεδροι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης οι οποίοι και θα παρουσιάσουν την ατζέντα και τις προτεραιότητές τους.

Το Διαρκές Συνέδριο θα διεξαχθεί με υβριδικό τρόπο, με δυνατότητα φυσικής ή διαδικτυακής παρουσίας. Οι υποψηφιότητες θα εγκριθούν ως ενιαία πρόταση. Υπενθυμίζεται ότι για την κατάθεση υποψηφιότητας απαιτούνται υπογραφές από 30 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ για τις υποψηφιότητες που εγκρίθηκαν από την τελευταία Κεντρική Επιτροπή, δεν απαιτούνται υπογραφές.

Υπενθυμίζεται ότι η εκλογή Προέδρου θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή, στις 10 Σεπτεμβρίου, και εφόσον υπάρξει δεύτερος γύρος αυτός θα γίνει στις 16 Σεπτεμβρίου.