ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζαχαριάδης: Έχουμε πρόβλημα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ - Η Γεροβασίλη μπορεί να παίξει συνθετικό ρόλο

Ζαχαριάδης: Έχουμε πρόβλημα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ - Η Γεροβασίλη μπορεί να παίξει συνθετικό ρόλο

Ασφαλώς και θα υπάρξει υποψηφιότητα απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη είπε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ δείχνοντας την προτίμησή του. 

Ευθείες βολές κατά της παρούσας ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομή του ANT1. Ειδικότερα, έκανε λόγο για σοβαρό πρόβλημα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ.

Στρέφοντας τα πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη, το στέλεχος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι κατά την περίοδο προεδρίας του αντί να κάνει ένα μικρό βήμα προς το πάνω, το κόμμα κατρακυλά και πολιτικά και δημοσκοπικά.

Συνεχίζοντας σε οξύτερο τόνο, είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα είναι οργανωτικά και πολιτικά αφυδατωμένος.

Μάλιστα, εμφανίστηκε εξοργισμένος με τη φράση του κ. Κασσελάκη «βρείτε μου αντίπαλο και πάμε», λέγοντας ότι «εγώ δεν μπήκα σε κόμμα με αντιπάλους». Όπως προσέθεσε, αυτό είναι μια απολίτικη, αυταρχική αντιμετώπιση των πραγμάτων.

Στο ίδιο μήκος κύματος, διαμήνυσε πως δεν θα κάνουμε το κόμμα μας αρένα, δεν αντιμετωπίζουμε εσωτερικούς εχθρούς.

Αναφερόμενος στην παρέμβαση Τσίπρα, τη χαρακτήρισε απολύτως θετική και τόνισε πως ο πρώην πρωθυπουργός σηκώνει το μπόι του και λέει τα πράγματα με τον τρόπο που είναι.

Απέναντι σε αυτή την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ζαχαριάδης αντέταξε ότι μπορεί να αναταχθεί.

Σε αυτό το πλαίσιο, επιβεβαίωσε πως θα υπάρξει αντιπαραθετική υποψηφιότητα απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη.

Ερωτηθείς αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που θα μπορούσε να σταθεί απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη και αν η κ. Γεροβασίλη είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να συνθέσει και να παίξει ένα ρόλο την επόμενη ημέρα, το στέλεχος της Πολιτικής Γραμματεάς απάντησε: «Ναι σπεύδοντας να σημειώσει πως δεν υποδεικνύει τίποτα σε κανέναν.