ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Πριν ψηφιστεί η επιστολική ψήφος πήρε τα email από τη ΝΔ

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Πριν ψηφιστεί η επιστολική ψήφος πήρε τα email από τη ΝΔ

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου έλαβε τα email πριν από την ψήφιση της επιστολικής ψήφου.

Μέσα Ιανουρίου φαίνεται πως πήρε τα email η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, σύμφωνα με το MEGA. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου έλαβε τα email πριν από την ψήφιση της επιστολικής ψήφου.

Μάλιστα, ερευνώνται οι κινήσεις του πρώην γραμματέα των αποδήμων, Νίκου Θεοδωρόπουλου, ο οποίος μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Εσωτερικών, Μιχάλη Σταυριανουδάκη, υπέρβαλαν την παραίτησή τους. Την ίδια στιγμή, έχει γίνει «τσουνάμι» αγωγών κατά του του Δημοσίου από απόδημους.

Υπενθυμίζεται πως στις 15 Μαρτίου, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ανακοίνωσε πως παραιτείται από το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Η ευρωβουλευτής, αφού κατέθεσε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων –όπως της ζητήθηκε– στοιχεία που αφορούν το γνωστό θέμα της αποστολής newsletter, ανακοίνωσε μεταξύ άλλων την απόσυρση από το ευρωψηφοδέλτιο.

«Η συνείδησή μου, δεν μου επιτρέπει να συμμετέχω άθελά μου στις προσπάθειες κάποιων να πλήξουν τον θεσμό της επιστολικής ψήφου, την κυβέρνηση Μητσοτάκη ή το κύρος της Ελλάδας», ανέφερε, τονίζοντας ότι τώρα, τον λόγο έχουν οι αρμόδιες αρχές, με τις οποίες, όπως υπογράμμισε, θα συνεργασθεί για να αναδειχθεί η αλήθεια.

Σχετικές ειδήσεις