ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαλιώτης: Μην περιμένετε σύντομα εκλογές

Λαλιώτης: Μην περιμένετε σύντομα εκλογές

Την εκτίμηση ότι η τρικομματική κυβέρνηση θα είναι μακράς πνοής εξέφρασε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Κώστας Λαλιώτης, σε πολίτες με τους οποίους συνομίλησε την Παρασκευή στο Καλέντζι Αχαΐας όπου βρέθηκε για να παραστεί στην ταφή του Γιώργου Κατσιφάρα.

«Μην περιμένετε σύντομα εκλογές, αυτή η Βουλή θα πάει αρκετά μακριά», δήλωσε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ όπως αναφέρει το thebest.gr.

Η δήλωση αυτή του κ. Λαλιώτη προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς, δεδομένης της δύσκολης οικονομικής κατάστασης της χώρας και των πιέσεων που δέχεται από τους δανειστές.

Ο κ. Λαλιώτης στο Καλέντζι είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου όπως και με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες που διαρρέουν από την Ιπποκράτους θέλουν τον κ. Κώστα Λαλιώτη να επιστρέφει στην κεντρική πολιτική σκηνή και να πρωταγωνιστεί σε πολιτική κίνηση που θα έχει ως βάση το "δυσαρεστημένο" ΠΑΣΟΚ.

Αν και οι πληροφορίες αυτές δεν επιβεβαιώνονται επισήμως, ο κ. Λαλιώτης έχει δείξει με τις συχνές εμφανίσεις του τον τελευταίο καιρό ότι φλερτάρει με την επάνοδό του στα πολιτικά δρώμενα.

Διαβάστε επίσης: Ο Γιώργος έφυγε… ο Λαλιώτης ήρθε

Έρχονται οι «πράσινοι λοχαγοί»