ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ερώτηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για το ΤΑΙΠΕΔ

Ερώτηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για το ΤΑΙΠΕΔ

Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή κατέθεσε ερώτηση προς τους υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης, με την οποία ζητεί σαφείς εξηγήσεις σχετικά με τον αριθμό των περιουσιακών στοιχείων που κατέχει το ΤΑΙΠΕΔ.

Όπως επισημαίνει η βουλευτής, το Ταμείο Αποκρατικοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου έχει αναλάβει το ρόλο του μεσάζοντα στην διαδικασία «ξεπουλήματος» μιας σειράς Δημόσιων Φορέων, όπως λιμάνια, περιφερειακά αεροδρόμια κτλ., «με απώτερο υποτιθέμενο σκοπό την αποπληρωμή των ομολόγων».

Στην πραγματικότητα όμως, τονίζει η κ. Μακρή, «παραδίδουν έναντι πινακίου φακής, στους εγχώριους και ξένους αγοραστές, το «προϊόν» που επιθυμούν».

«Η διαδικασία που ακολουθεί η κυβέρνηση και ο σκοπός που εξυπηρετεί, βρίσκει αντίθετους τους Ανεξάρτητους Έλληνες, οι οποίοι δεν έχουμε καμία πρόθεση παράδοσης και οριστικού ξεπουλήματος της πατρίδας μας στους έξωθεν τοκογλύφους» υπογραμμίζει η βουλευτής και διαμηνύει ότι το κόμμα της δεν θα επιτρέψει ενέργειες που θα βλάψουν τον ελληνικό λαό.