ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νικολόπουλος: Ο Στουρνάρας απαντά στο Newsbomb όχι στον Βουλευτή!

Νικολόπουλος: Ο Στουρνάρας απαντά στο Newsbomb όχι στον Βουλευτή!

Την έντονη αντίδραση του ανεξάρτητου βουλευτή και επικεφαλής του χριστιανοδημοκρατικού κινήματος κ. Νίκου Νικολόπουλου προκάλεσε η απάντηση του υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα στο Newsbomb.gr και όχι στον ίδιο τον βουλευτή που άσκησε την συγκεκριμένη ερώτηση στη Βουλή, για το θέμα των προκλητικών αυξήσεων στα golden boys των ΕΑΣ.

Μάλιστα, ο κ. Νίκος Νικολόπουλος μιλώντας στο «Αποκαλυπτικό Δελτίο» στον τηλεοπτικό σταθμό Extra3 ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο κ. Στουρνάρας, αυτός ο αστέρας του Σημιτισμού, απαντά στο Newsbomb.gr, όχι στη Βουλή που ένας βουλευτής, ο ομιλών συγκεκριμένα, τον ρωτάει και του λέει πως αυτή την εποχή δίνει αυξήσεις στα ΕΑΣ. Η διοίκηση δηλαδή της οποίας είναι πολιτικά προϊστάμενος. Δεν δίνει απάντηση στον βουλευτή, αλλά πάει και καταχεριάζει, όπως θα έλεγε ο μακαρίτης ο Γιαννόπουλος, τον δημοσιογράφο!».

Μάλιστα, ο κ. Νικολόπουλος έκανε και εκτενή αναφορά στα φαινόμενα περιορισμού της ελευθερίας της γνώμης που έχει επιβληθεί από την κυβέρνηση από τον πιο απλό άνθρωπο μέχρι και τους βουλευτές που τους επιβάλουν που θα ψηφίσουν και τι θα ψηφίσουν, όπως έγινε και στην περίπτωση της ψηφοφορίας για την σύσταση της προανακριτικής επιτροπής αναφορικά με την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ».

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο: Προς τι η οργή κ. Στουρνάρα;

Βίντεο: Αυξήσεις 650.000 ευρώ σε Golden Boy's της ΕΑΣ από Στουρνάρα