ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Β.Μιχαλολιάκος: Ο Πειραιάς πρότυπο ανάπτυξης για τη χώρα

Β.Μιχαλολιάκος: Ο Πειραιάς πρότυπο ανάπτυξης για τη χώρα

Ξεκάθαρες απαντήσεις στους πολίτες και όραμα για την πόλη από το Δήμαρχο Πειραιά

Την κοινωνική λογοδοσία που πρέπει να τηρεί κάθε πολιτικός με συνέπεια, έκανε πράξη ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, απαντώντας σε ερωτήσεις πολιτών στο δημοτικό ραδιόφωνο "Κανάλι 1".

Ο άνθρωπος που αλλάζει την εικόνα του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας τόνισε πως δε θα πάψει να γίνεται "ενοχλητικός" για την κεντρική εξουσία προκειμένου να γίνει ο Δήμος Πειραιά πρότυπο ανάπτυξης για όλη τη χώρα. Όπως τόνισε μάλιστα, η ώρα που τα κενά 40 ετών θα καλυφθούν δεν είναι μακριά καθώς Μετρό, Τραμ έχουν πάρει ήδη το δρόμο τους για την πόλη και σε συνδυασμό με τα μεγάλα έργα υποδομής που προετοιμάζει ο Δήμος αναμένεται πολύ σύντομα η πόλη να αποτελεί αιχμή του δόρατος της "νέας" Ελλάδας.

Έπειτα από ερωτήσεις πολιτών μάλιστα, ανακοίνωσε πως το προσεχές Σάββατο παραδίδεται προς χρήση από τα παιδιά της πόλης το πάρκο Δηλαβέρη. Μία αχτίδα φωτός απέναντι στη μιζέρια της κρίσης που αναμένεται να δώσει χαρά στον πειραϊκό λαό. Όμως δεν έμεινε εκεί. Παρουσίασε το όραμα του για ένα Πειραιά όπου η αναρχία στην καθημερινότητα θα αποτελέσει παρελθόν, δίνοντας ένα τέλος στο χάος της παράνομης στάθμευσης, των χωρίς έλεγχο λαϊκών αγορών αλλά και των αναξιοποίητων ακινήτων προς όφελος του πολίτη.

Φυσικά, δεν άφησε κανένα περιθώριο για αμφιβολία στους ακροατές καθώς στάθηκε σφόδρα ακέραιος απέναντι σε κάθε ίχνος διαφθοράς κατακεραυνώνοντας εκείνους που είδαν την πολιτική ως μέσο πλουτισμού.

Κλείνοντας τόνισε πως όραμα του είναι ένας μεγάλος Πειραιάς και όπως δείχνει η εμπιστοσύνη των πολιτών του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας, μάλλον και αυτό το στοίχημα θα το κερδίσει.