ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανησυχία στο Μαξίμου για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ

Ανησυχία στο Μαξίμου για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ

Προβληματισμός επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ.

Η σύγκρουση Βενιζέλου – Παπανδρέου απειλεί να τινάξει στον αέρα τη συνοχή της τρικομματικής κυβέρνησης, ενώ ενδεχόμενη παρέμβαση εισαγγελέα στα οικονομικά του Κινήματος μπορεί να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις και για άλλα κόμματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Σαμαράς έχει ζητήσει από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να μην τραβήξει την υπόθεση στα άκρα, ώστε να μην διαταραχτεί η κυβέρνηση συνεργασίας, τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο που θα επιστρέψει η τρόικα.

Εντούτοις, ο χθεσινός άγριος καυγάς Βενιζέλου – Παπανδρέου στη Βουλή έφτασε μέχρι τα αυτιά του πρωθυπουργού ο οποίος εξέφρασε σε στενούς του συνεργάτες την ανησυχία του για τις εξελίξεις στο πολιτικό στρατόπεδο του κυβερνητικού εταίρου.

Ο κ. Σαμαράς έχει ζητήσει να έχει όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση για το τι συμβαίνει στην Ιπποκράτους, ενώ έχει ζητήσει και από τους «γαλάζιους» βουλευτές να μην εμπλακούν σε καμία περίπτωση στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ και επίσης να μην έρχονται σε αντιπαράθεση για το θέμα.

Ο πρωθυπουργός γνωρίζει καλά πως μία λάθος κίνηση μπορεί να τινάξει στον αέρα όλες τις προσπάθειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, για το λόγο αυτό ζητά ηρεμία και προσήλωση στο στόχο.