ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπό παραίτηση τελεί ο Κουίκ από κοινοβ. εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ.;

Υπό παραίτηση τελεί ο Κουίκ από κοινοβ. εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ.;

Επί ξυρού ακμής φέρονται να βρίσκονται οι σχέσεις του βουλευτή Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Τέρενς Κουίκ με τον Πρόεδρο του κινήματος Πάνο Καμμένο.

Διαρροές μάλιστα από τη Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων τον θέλουν να παραιτείται από τη θέση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Κόμματος.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η σταγόνα στο ποτήρι του Τέρενς Κουίκ έναντι του Πάνου Καμμένου είναι η υπόθεση του πρώην βουλευτή Λάρισας του ΛΑΟΣ Αστέριου Ροντούλη και πρώην Υφυπουργού της κυβέρνησης Παπαδήμου, που ως εκπαιδευτικός με οργανική θέση στη Κοζάνη, φέρεται ότι αποσπάσθηκε πριν μήνες στους Ανεξάρτητους Έλληνες με προσωπική εντολή Καμμένου, ο οποίος φέρεται να έκρυψε επιμελώς το γεγονός και από τη Κοινοβουλευτική Ομάδα του και από το Συνέδριο του Κόμματος, που καταψήφισε ομόφωνα τη κάθε συνεργασία με μνημονιακούς πολιτικούς και ειδικότερα με την ομάδα Ροντούλη - Χρυσανθακόπουλου.

Το γεγονός της μη διάψευσης, μέρες τώρα, της απόσπασης Ροντούλη από τον ίδιο τον Πάνο Καμμένο ή από το Γραφείο Τύπου του Κόμματος, πολλοί βουλευτές του το θεωρούν ως παραδοχή της απόσπασης Ροντούλη.

Ο Τέρενς Κουίκ, όπως προκύπτει από ανακοινώσεις του, είναι σε περιοδεία σε Σάμο, Στερεά και Θεσσαλία, χωρίς να έχει αναφερθεί στο ζήτημα Ροντούλη μιλώντας στα κανάλια. Παραμένει βέβαια άγνωστο το εάν και πότε θα εκδηλώσει τελικά την απόφαση της παραίτησής του.