ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έξαλλοι με τον Βενιζέλο στο ΥΠΕΞ!

Έξαλλοι με τον Βενιζέλο στο ΥΠΕΞ!

«Γέμισε το ΥΠΕΞ με μπόντυγκαρντς» λένε διπλωμάτες

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η χθεσινή πρώτη εμφάνιση του Ευάγγελου Βενιζέλου στο Υπουργείο Εξωτερικών κατά την τελική παράδοσης παραλαβής από τον επιτυχημένο προκάτοχό του, Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Άνθρωποι που βρέθηκαν στην τελετή, λένε ότι είδαν τον Βενιζέλο να μπαίνει στο ΥΠΕΞ περιστοιχισμένος από "5 φουσκωτούς μπόντυγκαρντς", οι οποίοι καλωδιαμένοι με ακουστικά, μετά βίας επέτρεπαν στους παριστάμενους να πλησιάσουν τον νέο Αντιπρόεδρο και Υπουργό Εξωτερικών της κυβέρνησης.

Η παρουσία των "φουσκωτών" δίπλα στον Βενιζέλο προκάλεσε αλγεινή εντύπωση σε διπλωμάτες με πολυετή πείρα, από τα μάτια των οποίων έχουν περάσει δεκάδες Υπουργοί και Υφυπουργοί. Αλλά όπως λένε, "ήταν η πρώτη φορά που βλέπαμε Υπουργό Εξωτερικών να προσέρχεται στο Υπουργείο με τέτοια ισχυρή αστυνομική παρουσία".

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWSBOMB, ο κ. Βενιζέλος- εκτός από τους φουσκωτούς σωματοφύλακές του"- έφθασε στο ΥΠΕΞ, πλαισιωνόμενος από τέσσερις (!!!) γραμματείς. Καλά διαβάσατε: τέσσερις γραμματείς, τις οποίες πληρώνει (και αυτές) ο ελληνικός λαός.