ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Θέλω τους εργαζόμενους σύμμαχους

Γεωργιάδης: Θέλω τους εργαζόμενους σύμμαχους

Σε εντελώς διαφορετικό κλίμα από αυτό της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Αδ. Γεωργιάδη με τους εργαζόμενους στο ΠΓΝ «Αττικόν».

Οι δύο πλευρές συζήτησαν σε «αρκετά καλό κλίμα», με τον υπουργό να διαβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία απόλυση γιατρού.

Ερωτηθείς μετά τη συνάντηση για τα γεγονότα της Παρασκευής, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι δεν επιθυμεί να δώσει συνέχεια, καθώς, όπως είπε, δεν θέλει να «ρίξει λάδι στη φωτιά».

«Θεωρώ ότι δεν είναι δουλειά του υπουργού να βρίσκεται σε πόλεμο με τους εργαζομένους. Θέλω τους εργαζομένους συμμάχους στην προσπάθειά μου. Το αφήνω λοιπόν πίσω μου», ανέφερε.

Επεσήμανε ακόμη ότι οι εργαζόμενοι μπορεί να διαμαρτύρονται όσο θέλουν, αλλά δεν έχουν κανένα δικαίωμα να εμποδίσουν τον ίδιο να μπει στο νοσοκομείο.

Αναφερόμενος στο περιεχόμενο της συνάντησης, ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι του παρουσίασαν όλα τα αιτήματά τους, ενώ όπως είπε, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον διοικητή του Αττικού Νοσοκομείου προκειμένου να επιλυθούν ορισμένα από αυτά.

Σημείωσε επίσης πως ο ίδιος τους εξήγησε πώς μέσω της κινητικότητας θα ωφεληθούν νοσοκομεία όπως το Αττικόν, καθώς η διαδικασία αυτή θα προσφέρει το προσωπικό το οποίο χρειάζονται με γρήγορο ρυθμό.