ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Ανθρωποθυσίες δίχως τέλος

ΣΥΡΙΖΑ: Ανθρωποθυσίες δίχως τέλος

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή το καθεστώς διαθεσιμότητας στο οποίο τίθενται χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταλογίζει στην κυβέρνηση ότι με πρόσχημα «δήθεν τον εξορθολογισμό του δημοσίου», δεν διστάζει να «”πυροβολήσει” άμεσα 2500 καθηγητές και να τοποθετήσει “στον τοίχο για εκτέλεση” άλλους 15.000 δημοσίους υπαλλήλους μέχρι το τέλος του έτους, διαλύοντας με αυτό τον τρόπο το εναπομείναν κοινωνικό κράτος».

«Οι ανθρωποθυσίες δεν έχουν τέλος στο βωμό των μνημονίων», παρατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η Κουμουνδούρου στρέφει τα πυρά της στην κυβέρνηση και για τα σχέδια άρσης του «παγώματος» των πλειστηριασμών α΄κατοικίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «ο κ. Σαμαράς έχει το απύθμενο θράσος να μιλάει για success story και άλλα τέτοια παραμύθια, όταν είναι έτοιμος να παραδώσει τα σπίτια των εργαζομένων στους τραπεζίτες και να πετάξει οικογένειες στο δρόμο».

Ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται βέβαιος ότι «κάθε μέρα που περνάει με αυτή την κυβέρνηση, η κατάσταση θα χειροτερεύει» και συμπληρώνει πως «δεν υπάρχει άλλος δρόμος παρά μέσα από τον αδιάκοπο αγώνα των πολιτών να απαλλάξουμε τη χώρα και τις ζωές των ανθρώπων από την καταστροφική κυβέρνηση και τα μνημόνια, στέλνοντας τους ίδιους, στις λίστες της πολιτικής διαθεσιμότητας και της απόλυσης».