ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο μνημονιακός κατήφορός δεν έχει τέλος

ΣΥΡΙΖΑ: Ο μνημονιακός κατήφορός δεν έχει τέλος

Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις συστάσεις του προς τους υπουργούς για συνεχή δράση τον Αύγουστο.

«Ο κ. Σαμαράς προτρέπει τους υπουργούς του να τηρήσουν απαρέγκλιτα το μνημόνιο, πετώντας χιλιάδες εργαζόμενους στο δρόμο και βγάζοντας στο σφυρί τα σπίτια τους και την ίδια στιγμή με επιστολή του στους δανειστές δεσμεύεται για ακόμα περισσότερες ανθρωποθυσίες και τη λήψη νέων ακόμα πιο δυσβάστακτων μέτρων», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζει ότι «ο μνημονιακός κατήφορος δεν έχει τέλος για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του, όπου για την υλοποίηση της καταστροφικής αυτής πολιτικής καταπατούνται δικαιώματα, υποβαθμίζονται θεσμοί και εν τέλει συρρικνώνεται η δημοκρατία».

«Το δίλημμα που προκύπτει είναι Μνημόνιο ή δημοκρατία και η πλειοψηφία της κοινωνίας μέσα από τον αδιάκοπο αγώνα της θα αποκαταστήσει τη Δημοκρατία, απαλλάσσοντας τη χώρα από την ανάλγητη κυβέρνηση, διαμορφώνοντας μια νέα κοινωνική πλειοψηφία όπου με την κυβέρνηση της αριστεράς θα βάλει τέλος στον κατήφορο και θα επαναφέρει την ελπίδα και την προοπτική», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ροή Ειδήσεων