ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εύσημα Μητσοτάκη στο ΣΕΕΔΔ

Εύσημα Μητσοτάκη στο ΣΕΕΔΔ

Τα εύσημα για την έκθεση του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ) απέδωσε ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, για την τήρηση του ωραρίου εργασίας των δημοσίων υπαλλήλων στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) και στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ).

Αναλυτικά η δήλωση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης:

Ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Μητσοτάκης κατόπιν της δημοσίευσης, σήμερα, Πέμπτη 8 Αυγούστου, της έκθεσης του Σώματος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η δουλειά που γίνεται το τελευταίο διάστημα από το Σώμα Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ) ενισχύει κάθε μέρα και περισσότερο τον πειθαρχικό έλεγχο και την ευθύνη στο Δημόσιο Τομέα. Η, για πρώτη φορά συστηματική προσπάθεια ελέγχου της τήρησης του ωραρίου εργασίας στο Δημόσιο, μέσω της πραγματοποίησης επιτόπιων ελέγχων από το ΣΕΕΔΔ, έχει διττό μήνυμα. Αφενός επιβραβεύει τη μεγάλη πλειοψηφία των συνεπών και εργατικών υπαλλήλων και αφετέρου δίνει ξεκάθαρο μήνυμα μη ανοχής στους κοπανατζήδες.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στηρίζει και ενισχύει το ρόλο του ΣΕΕΔΔ, κάτι που αποτελεί επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας της κοινωνίας, αλλά και εκείνων των εργαζομένων που επιτελούν με αίσθημα ευθύνης τα καθήκοντά τους».

Ροή Ειδήσεων