ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Πλεόνασμα ψεύδους η ομιλία Σαμαρά (vid)

Τσίπρας: Πλεόνασμα ψεύδους η ομιλία Σαμαρά (vid)

Το παρόν στη συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους διαδηλωτές.

Στις δηλώσεις του ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιτέθηκε στον πρωθυπουργό κάνοντας λόγο για πλεόνασμα ψεύδους στην μεσημεριανή ομιλία του στα εγκαίνια της ΔΕΘ. Ζήτησε, μάλιστα, τη διεξαγωγή εκλογών όσο αντέχει η κοινωνία προκειμένου να φύγει η κυβέρνηση.

To ίδιο αίτημα είχε προβάλει και νωρίτερα ο κ. Τσίπρας στη συνάντησή του με αντιπροσωπεία του σωματείου των εργαζομένων της ΕΛΒΟ αναφέροντας πως η κυβέρνηση πρέπει να ανατραπεί, γιατί είναι επικίνδυνη και για τους εργαζόμενους και για την κυριαρχία της χώρας.

Οι εργαζόμενοι της ΕΛΒΟ ζήτησαν τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον αγώνα που κάνουν προκειμένου να μην οδηγηθεί η εταιρία στον «θάνατο» και στην απόλυση οι 360 εργαζόμενοι σε αυτήν. Από την πλευρά του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τους παρουσίασε τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για έναν ενιαίο δημόσιο φορέα αμυντικών βιομηχανιών.

Δείτε το βίντεο: