ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαδημούλης:Παταγώδη διάψευση της «φούσκας» θα φέρουν οι Βρυξέλλες

Παπαδημούλης:Παταγώδη διάψευση της «φούσκας» θα φέρουν οι Βρυξέλλες

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό, με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου του Αλ. Τσίπρα στην ΔΕΘ, ενώ σχολίασε και την επίσκεψη Σαμαρά στις Βρυξέλλες.

«Να κάνουμε την αντιπολίτευση μας πιο δυνατή και να προετοιμαστούμε καλύτερα για την δυνατότητα μας να κάνουμε πράξη το πρόγραμμα μας», σχολίασε αρχικά ο κ. Παπαδημούλης και συνέχισε:

«Από τις Βρυξέλλες, έρχεται μια παταγώδης διάψευση της κυβερνητικής προπαγάνδας και των ισχυρισμών Σαμαρά, ότι πάει εκεί αύριο για να βάλει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης το «Δεν πάει άλλο». Πρόκειται για ένα μεγαλειώδες άδειασμα μιας ακόμα προπαγανδιστικής «φούσκας» της κυβέρνησης».

«Για να φύγει το μνημόνιο πρέπει να φύγει και η κυβέρνηση Σαμαρά», τόνισε ακόμα ο κ. Παπαδημούλης και πρόσθεσε: «Θέλουμε ένα πραγματικό πλεόνασμα και όχι προπαγανδιστικό. Χωρίς αυτό δεν μπορούμε να διαπραγματευτούμε όσο αποτελεσματικά και μαχητικά θέλουμε, το κούρεμα του χρέους. Ο Αλ. Τσίπρας, κάθε άλλο παρά υποσχέθηκε ότι θα πατήσουμε ένα κουμπί και θα γυρίσουμε σε εποχές προ μνημονίου».