ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βολές Κακλαμάνη κατά Στουρνάρα και Χρύσανθου

Βολές Κακλαμάνη κατά Στουρνάρα και Χρύσανθου

Δριμύτατη επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών αλλά και αιχμές κατά του στενού συνεργάτη του Α. Σαμαρά εξαπέλυσε ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης.

«Με πλαστά στοιχεία μπήκαμε στην ΟΝΕ κι ένας από τους αρχιτέκτονας των ψεύτικων - για να μην πω πλαστών - στοιχείων ήταν και ο νυν υπουργός Οικονομικών», δήλωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 989 ο βουλευτής ΝΔ πρόσθεσε ότι το πρωτογενές πλεόνασμα θα είναι λογιστικό, γιατί είναι πολιτική συμφωνία με την τρόικα. Συμπλήρωσε ωστόσο ότι αυτό δεν είναι κακό.

«Πρώτη φορά δεν μου έχει έρθει ο φόρος εισοδήματος. Ποιος ευθύνεται γι' αυτήν την ιστορία; Δε θέλουν να μαζέψουν λεφτά»; αναρωτήθηκε, ενώ ισχυρίστηκε ότι εξαιτίας της κριτικής του, έχει κοπεί από δύο μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ξένος στη ΝΔ ο κ. Λαζαρίδης

Από το στόχαστρο του κ. Κακλαμάνη δεν ξέφυγε ούτε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Χρύσανθος Λαζαρίδης, με αφορμή τη θεωρία των δύο άκρων.

Χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις, ο πρώην υπουργός χαρακτήρισε το στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά ξένο προς τη Νέα Δημοκρατία.

«Δε δέχομαι κάποιοι άνθρωποι που στα νιάτα τους είχαν άλλη διαδρομή, ξένη προς την ΝΔ, να ξεπλένουν αυτό το παρελθόν στις πλάτες της παράταξης», δήλωσε ο κ.Κακλαμάνης.

«Όταν είσαι παρά τω πρωθυπουργώ πρέπει να προσέχεις περισσότερο», πρόσθεσε, εκφράζοντας μάλιστα την απορία γιατί θεωρείται ότι εκφράζει την παράταξη ο κ.Λαζαρίδης, ο οποίος ήρθε στη Ν.Δ όταν έγινε πρόεδρος ο κ.Σαμαράς.