ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν είναι αρχηγός η Ελένη – Θα δώσω και την ζωή μου για την Ελλάδα»

«Δεν είναι αρχηγός η Ελένη – Θα δώσω και την ζωή μου για την Ελλάδα»

Στηρίζει μέχρι τέλους τις ιδέες του ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Μέσα από τα ψυχρά κελιά του Κορυδαλλού, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής μίλησε για τις ιδέες και τα ιδανικά του, την σύζυγο του, τα επόμενα σχέδια του κόμματος του, εκτιμώντας μάλιστα ότι στην επόμενη βουλή θα έχει περισσότερους βουλευτές η Χ.Α.

Ο κ. Μιχαλολιάκος, μιλώντας σε σαββατιάτικη εφημερίδα, διέψευσε κατηγορηματικά ότι είχε πληροφορίες περί επερχόμενων συλλήψεων στελεχών της Χρυσής Αυγής, απορρίπτοντας για μια ακόμη φορά μεγάλες ευθύνες στην δικαιοσύνη.

«Δεν υπάρχει «εγκληματική οργάνωση» και αυτό το ξέρουν πολύ καλά άπαντες σε αυτήν την χώρα. Η ΔΙΩΞΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ και αυτό πλέον το έχουν καταλάβει ακόμα και οι αριστεροί» τονίζει ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, ξεκαθαρίζοντας πως το κόμμα του δεν είναι ακέφαλο, ούτε και έχει αρχηγό την κυρία Ελένη Ζαρούλια όπως υποστηρίζουν κάποιοι ....

«Ακόμη και μέσα από την φυλακή είμαι περισσότερο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ από τα ανθρωπάκια, που παριστάνουν τους πολιτικούς ηγέτες και στην πραγματικότητα είναι υπάλληλοι των μεγάλων συμφερόντων. Πέραν αυτού η Χρυσή Αυγή δεν είναι μόνο ο Μιχαλολιάκος. Έχει χιλιάδες στελέχη και λαμπρούς αγωνιστές που είναι έτοιμοι να θυσιάσουν ακόμη και την ζωή τους. Η γυναίκα μου δεν ανέλαβε κανέναν καθοριστικό ρόλο» λέει χαρακτηριστικά.

«Είμαι έτοιμος να πληρώσω μέχρι και με την ζωή μου την Πίστη μου στην Ελλάδα και τον Εθνικισμό. Το τι κρύβει το μέλλον το γνωρίζει μόνον ο Θεός και γι' αυτό ας μη χαίρονται οι εχθροί της Χρυσής Αυγής, γιατί όλα αλλάζουν από την μια στιγμή στην άλλη» διαμηνύει ο κ.Μιχαλολιάκος.

Ο αρχηγός της Χ.Α ξεκαθάρισε πως δεν θα υπάρξουν παραιτήσεις βουλευτών, ενώ εκτίμησε πως στην επόμενη βουλή η Χρυσή Αυγή θα είναι ακόμη πιο δυνατή.

«Στην επόμενη βουλή θα έχουμε τουλάχιστον διπλάσιους βουλευτές και για 2η φορά στην πολιτική Ιστορία θα υπάρχουν εκλεγμένοι βουλευτές στην φυλακή. Η προηγούμενη ήταν με την ΕΔΑ στην δεκαετία του 50. Η Χρυσή Αυγή θα συμμετέχει κα στις επόμενες εκλογές ότι και να κάνουν» τόνισε ο κ.Μιχαλολιάκος, χαρακτηρίζοντας ψεύτες και εθνικά επικίνδυνους όσους μιλούν περί χρηματοδοτήσεων και «λάσπη» όλα όσα γράφονται για την εξαφάνιση του στην Αφρική

Ο αρχηγός της Χ.Α αμφισβήτησε τις τελευταίες δημοσκοπήσεις αλλά όσα λέγονται για προπηλακισμούς των Χρυσαυγιτών μέσα στον κορυδαλλό.

Ρoή Ειδήσεων