ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας:Το «πλεόνασμα» θα έχει την ίδια τύχη με το «λεφτά υπάρχουν»!

Τσίπρας:Το «πλεόνασμα» θα έχει την ίδια τύχη με το «λεφτά υπάρχουν»!

«Η Ελλάδα βρίσκεται σε ανθρωπιστική κρίση» είπε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε παρέμβασή του στη δημόσια διαβούλευση που οργάνωσε η Επιτροπή Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου του ΣΥΡΙΖΑ για τις σχεδιαζόμενες από την κυβέρνηση αλλαγές στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και την εναλλακτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε νέα επίθεση στην κυβέρνηση λέγοντας ότι «τα πιο επίσημα χείλη αυτού του τόπου, όχι μόνο δεν το παραδέχονται, αλλά όπου σταθούν και όπου βρεθούν δεν μιλούν για ανθρωπιστική κρίση, μιλούν για success story. Αλλά, εγώ όπου σταθώ και όπου βρεθώ, στην Ευρώπη και τον κόσμο, μιλάω για την ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα».

«Έχω την αίσθηση ότι αυτή η ιστορία με το πλεόνασμα, δεν είναι ανέκδοτο, είναι τραγωδία. Διότι θα καταγραφεί στη σύγχρονη πολιτική ιστορία, στα ίδια κατάστιχα με την περίφημη φράση «λεφτά υπάρχουν» του Γιώργου Παπανδρέου», τόνισε ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε νέες βολές κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου, με αφορμή τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά αλλά και τη χθεσινή προγραμματική συμφωνία ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. «Αυτό το «υποβρύχιο» άγχος του κ. Βενιζέλου που πάει να καλύψει ο κ. Σαμαράς, δίνοντας του απόλυτη κάλυψη, δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με προγραμματικές συμφωνίες. Ένας είναι ο τρόπος να τον εντάξει στα ψηφοδέλτια του. Να τον βάλει και επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας μπας και μετριαστεί αυτό το άγχος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Καμμένος:Συμφώνησαν την συνέχιση στην αποδοχή εντολών από την Μέρκελ!

Συμφωνία Σαμαρά-Βενιζέλου: Τα 43 σημεία του προγραμματικού πλαισίου