Οι άγριες κόντρες των πολιτικών αρχηγών στη πρόταση μομφής (Videos)

Newsroom Newsroom

Οι άγριες κόντρες των πολιτικών αρχηγών στη πρόταση μομφής (Videos)

Με 17 ΠΑΡΩΝ, 124 ΝΑΙ και 153 ΟΧΙ εκ των 294 συνολικά ψηφισάντων, καταψηφίστηκε τα μεσάνυχτα της Κυριακής η πρόταση μομφής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κατά της Κυβέρνησης.

Αρνητική καταγράφηκε τα μεσάνυχτα της Κυριακής η ψήφος της πλειοψηφίας των Βουλευτών στην πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η Αξιωματική Αντιπολίτευση κατά της Κυβέρνησης.

Πιο συγκεκριμένα και με μοναδική απώλεια για την συγκυβέρνηση Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, την Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία λίγα λεπτά αργότερα διεγράφη από την Κ.Ο. του κόμματος, ψήφισαν 294 Βουλευτές, εκ των οποίων οι 17 δήλωσαν ΠΑΡΩΝ, 124 ΥΠΕΡ και 153 καταψήφισαν την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Διεγράφη από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ η Θεοδώρα Τζάκρη

Όπως έγινε γνωστό από τον Πρόεδρο της Βουλής, με απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, η Θεοδώρα Τζάκρη διεγράφη από τη Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Λίγο νωρίτερα, η Θεοδώρα Τζάκρη είπε «Ναι» στην πρόταση μομφής.

Η βουλευτής τονίζει σε γραπτή της δήλωση: «Οι συμπολίτες μου με εμπιστεύθηκαν για να αντιμετωπίσω τα σοβαρά προβλήματα και όχι για να επικυρώνω τα email των δανειστών», και προσθέτει: «Η κυβέρνηση αυτή χαρακτηρίζεται από πλεόνασμα κοινωνικής αναλγησίας, ανικανότητας και έλλειμμα δημοκρατίας και σχεδίου για την έξοδο από την κρίση».

Οι άγριες κόντρες των πολιτικών αρχηγών

Λίγο νωρίτερα, άγριες κόντρες ξέσπασαν στην Βουλή μεταξύ των πολιτικών αρχηγών και ειδικά ανάμεσα στους Αντώνη Σαμαρά και Αλέξη Τσίπρα, οι οποίοι μεταξύ τους αντάλλαξαν βαριές πολιτικές εκφράσεις. Από την διαδικασία όμως δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις, τις οποίες μονοπώλησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, αρχικά «καρφώνοντας» τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη και εν συνέχεια καλώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα σε «μονομαχία προσωπικού και πολιτικού ήθους» για τα υποβρύχια.

Α. Σαμαράς: Δε θα σας κάνω τη χάρη. Εκλογές το 2016!

Δημόσια τηλεόραση υπάρχει και θα επιστρέψει στο Ραδιομέγαρο τόνισε από το βήμα της Βουλής, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στην ομιλία του πριν την ψηφοφορία.

Ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης του είπε ότι έχει χάσει την αίσθηση του μέτρου και της σοβαρότητας και φωνάζει τον κόσμο να έρχεται στα πεζοδρόμια για να εκφοβίσει το κοινοβούλιο.

Ο κύριος Σαμαράς είπε ακόμα: «Πήγατε να μας ρίξετε και τώρα μας ζητάτε να παραιτηθούμε» ενώ του καταλόγισε ότι παίζει θέατρο και ότι δεν πιστεύει στην πρόταση μομφής η οποία δεν είναι ούτε μισή σελίδα.

«Σας τέλειωσε η πολιτκή και η επανάσταση και κάνατε την πρόταση εκ του ασφαλούς γιατί ξέρατε ότι δεν θα περάσει.»

Ο Αντώνης Σαμαράς συνέχισε την οξύτατη επίθεση του στο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι δεν συμβιβάζεται η έξοδος από το μνημόνιο με την παραμονή στο ευρώ ενώ τόνισε ότι «Θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να κρυφτεί, αλλά οι παλιές συνήθειες δεν τον αφήνουν».

Ο πρωθυπουργός συνέχισε λέγοντας ότι η Ελλάδα θα έχει βγει από το Μνημόνιο και ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίζει να τσακώνεται για την διαπραγμάτευση ενώ είπε ότι «Είμασταν αντίθετοι στο Μνημόνιο αλλά ψηφίσαμε ότι ήταν σωστό, όπως οι περικοπές σπατάλης.»

Οδηγούμε τη χώρα σε ανάκαμψη, δήλωσε ο πρωθυπουργός και εσείς, είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, θέλετε να ακυρώσετε αυτή την πορεία.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε επίσης "ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει σύγχυση. Κάποτε πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας" και πρόσθεσε "Ακούστε το, θα σας κάνει καλό, το λέει και ο Σαίξπηρ. Από το σοβαρό στο γελοίο η απόσταση είναι μικρή... Από το γελοίο στο σοβαρό η απόσταση είναι τεράστια!".

Ο Αντώνης Σαμαράς δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τα λεγόμενα του Γ. Στουρνάρα λέγοντας: "Η Ελλάδα έχει πετύχει την πιο θεαματική - κι έχει δίκιο ο Στουρνάρας - μείωση επιτοκίων και εσείς ακόμη ψάχνετε πώς θα μειώσετε τα επιτόκια".

Ο πρωθυπουργός σχολίασε και τα ταξίδια του λέγοντας :Γύρίζω όλο τον κόσμο για να φέρω επενδύσεις που εσείς θέλετε να διώξετε. Αλλάξτε τροπάρι.Να γίνετε ένα σοβαρό κόμμα αντιπολίτευσης.

Τσίπρας: Δεν μπορείτε και γίνεστε επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία

«Καλούμε την Βουλή των Ελλήνων να αποσύρει την εμπιστοσύνη της προς την κυβέρνηση», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στην έναρξη της τοποθέτησής του επί της πρότασης δυσπιστίας στη Βουλή.

Ο κ. Τσίπρας συνέκρινε την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη χώρα με το Κράχ του 1929 και την ηττημένη Γερμανία του Μεσοπολέμου, λέγοντας μάλιστα ότι ούτε τότε «δεν υπήρξε τόση καταστροφή συμπυκνωμένη, σε τόσο λίγο χρόνο».

«Η πολιτική σας έχει οδηγήσει τη χώρα σε μία ανείπωτη καταστροφή...και εσείς μας ρωτάτε για ποιο λόγο κάνουμε μομφή στην κυβέρνησή σας», τόνισε ο κ. Τσίπρας, απαντώντας ότι «κάνουμε μομφή γιατί αποτύχατε σχεδόν σε όλα».

«Όχι μόνο δεν διεκδικήσατε καλύτερη έκβαση για τη δανειακή σύμβαση αλλά διαρκώς με υποτακτική συμπεριφορά παίρνατε αποφάσεις για ακόμη σκληρότερα μέτρα», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η βάρβαρη πολιτική θέλει και βάρβαρα μέσα» συνέχισε ο κ. Τσίπρας, ενώ αναφερόμενος στο κλείσιμο της ΕΡΤ, τόνισε «εξευτελίσατε την εικόνα της χώρας με το μαύρο στην ΕΡΤ» και καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι κυβερνά με την βοήθεια των ΜΑΤ.

«Η δυσπιστία και η μομφή δεν είναι εδώ μέσα, είναι εκεί έξω, όπου χιλιάδες άνθρωποι αντιμετωπίζονται ως σκουπίδια», ανέφερε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Διαλύσατε την κοινωνία...Δεν έχετε κανένα σχέδιο εξόδου και πλέον δεν είναι μόνο ότι οι από κάτω δεν σας θέλουν. Αλλά και εσείς δεν μπορείτε. Δεν μπορείτε και όσο το συνειδητοποιείτε, γιατί το συνειδητοποιείτε ότι δεν μπορείτε, τόσο πιο επικίνδυνοι γίνεστε για την ίδια τη Δημοκρατία», επεσήμανε ο κ. Τσίπρας.

Βόμβες Τσίπρα για τους καναλάρχες και τα λαθραία τσιγάρα

Επίθεση κατά μέτωπο εξαπέλυσε ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας στην Κυβέρνηση, μεταξύ άλλων και για την ειδική μεταχείριση των καναλαρχών αλλά και για την ανεπάρκεια καταπολέμησης του λαθρεμπορίου τσιγάρων.

«Χάνουμε 4,2 δις από το λαθρεμπόριο καυσίμων και τσιγάρων», επιχειρηματολόγησε και εν συνεχεία απόρησε... «Γιατί δεν εισπράχθηκαν 300 εκατ. από τις άδειες των καναλιών», παγώνοντας κυριολεκτικά την αίθουσα του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Βγήκαν τα «όπλα» στη Βουλή: Ο Βενιζέλος κάλεσε τον Τσίπρα σε μονομαχία

Άτιμη πράξη η συκοφαντία, είπε στη δευτερολογία του ο κ. Ευ. Βενιζέλος, αναφερόμενος στο ζήτημα των υποβρυχίων.

«Σας καλώ σε μια μονομαχία ήθους, εδώ στη Βουλή», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απευθυνόμενος στον Α. Τσίπρα, ενώ παράλληλα τον προκάλεσε να καταθέσει την πρόταση για την εξεταστική επιτροπή.

Απαντώντας ο κ. Τσίπρας είπε πως όσο πιο πολύ μιλάει ο κ. Βενιζέλος, τόσο περισσότερους πόντους δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σε ό,τι αφορά στη μονομαχία του είπε χαρακτηριστικά: «Γι' αυτό πήγα στο Τέξας, για να μάθω πως μονομαχούν στο Ελ Πάσο».

Κόντρα Βενιζέλου - Κουβέλη με φόντο τον πόλο της Κεντροαριστεράς

Ο πόλος της κεντροαριστεράς αποτέλεσε αφορμή για να διασταυρώσουν τα ξίφη τους οι πρόεδροι της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ, Φώτης Κουβέλης και Ευάγγελος Βενιζέλος αντίστοιχα, στη διάρκεια της συζήτησης επί της πρότασης δυσπιστίας.

«Ο κύριος Βενιζέλος συναριθμείται με τη ΝΔ στον ίδιο πόλο, στο όνομα της κυβέρνησης... Αλλά έτσι δεν γίνεται η κεντροαριστερά», δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, απαντώντας σε αιχμή που άφησε εναντίον του κόμματός του ο κ. Βενιζέλος, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του.

«Το ΠΑΣΟΚ είναι πυλώνας σταθερότητας που επιτρέπει στην κυβέρνηση να υπάρχει. Γι' αυτό το λόγο κάποιοι έχουν την πολυτέλεια του ενδιάμεσου, του αμφιρρέποντος λόγου. «Παρών» δηλώνουν επειδή τους το επιτρέπουμε εμείς να δηλώνουν παρών», είχε δηλώσει ο κ. Βενιζέλος κατά την διάρκεια της ομιλίας του φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τη ΔΗΜΑΡ, που είχε προαναγγείλει ότι θα ψηφίσει «παρών» στην αποψινή ψηφοφορία.

«Υπάρχουν πολλοί πόλοι... Ο κρίσιμος πόλος θέλουμε να είναι ο πόλος της Κεντροαριστεράς της ευθύνης... Εμείς ως ΠΑΣΟΚ και δημοκρατική παράταξη σταυρωθήκαμε αλλά έρχεται η ανάσταση, κ. Κουβέλη», απάντησε άμεσα ο κ. Βενιζέλος.

Ευ. Βενιζέλος: Υπεραμύνθηκε την Κυβέρνηση

Νωρίτερα, με μία μακροσκελή ομιλία, η οποία μάλιστα σχολιάστηκε από τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, τοποθετήθηκε ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στη συζήτηση της Βουλής, επί της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, υπεραμυνόμενος την Κυβέρνηση και την ασκούμενη πολιτική, σε κάποια στιγμή της ομιλίας του «κάρφωσε» τον Φώτη Κουβέλη και την Δημοκρατική Αριστερά.

Κουβέλης: «Κίνηση τακτικισμού» του ΣΥΡΙΖΑ

Για «κίνηση τακτικισμού» του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, στη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή.

«Η πρόταση δυσπιστίας αυτή τη χρονική στιγμή δημιουργεί συνθήκες συσπείρωσης του κυβερνητικού στρατοπέδου», σχολίασε ο κ. Κουβέλης.

Π. Καμμένος: Αυτή την κυβέρνηση την στήριξαν οι ψεύτικες υποσχέσεις

Η πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση είναι αδιέξοδη και αυτό το βλέπει ο λαός, τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος από το βήμα της Βουλής, την ίδια ώρα που "έπεφτε" η διαδικτυακή σύνδεση του καναλιού της Βουλής των Ελλήνων!

«Η κυβέρνηση έχει αποτύχει παντελώς» είπε και σημείωσε ότι το «λάδι της έχει τελειώσει».

«Ψήφο εμπιστοσύνης καλείστε να δώσετε στους διεθνείς τραπεζίτες θα τους δώσετε το δικαίωμα να σας πάρουν τα σπίτια» αναρωτήθηκε ο κ. Καμμένος, ενώ τόνισε την δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι ο υφυπουργός Άμυνας πήρε πίσω τις δηλώσεις του νωρίτερα περί υπερσυγκέντρωσης στρατιωτικών δυνάμεων και στον Έβρο και στα μικρασιατικά παράλια.

«Τον μάλωσαν», είπε ο κ. Καμμένος και συνέχισε ότι η Ν.Δ. εφαρμόζει την πολιτική Σημίτη όσον αφορά στην εξωτερική πολιτική.

Ο υφυπουργός Θ. Δαβάκης είχε δηλώσει πως δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχει ενεργός απειλή διατυπωμένη από τη γείτονα και δεν υπάρχει, επίσης, καμία αμφιβολία ότι υπάρχει υπερσυγκέντρωση στρατιωτικών δυνάμεων και στον Έβρο και στα μικρασιατικά παράλια, αλλά και σημαντική αύξηση των στρατιωτικών δαπανών της Τουρκίας. Ωστόσο λίγο αργότερα διευκρίνισε ότι αυτά που είπε αναφέρονταν στο παρελθόν και πως η ένταση στο Αιγαίο έχει πέσει.

«Έπεσε» το κανάλι της Βουλής στην ομιλία Καμμένου!

Η διαδικτυακή μετάδοση του προγράμματος του καναλιού της Βουλής «έπεσε» την ώρα που στο βήμα ανέβηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Όσοι ήθελαν να παρακολουθήσουν διαδικτυακά την τοποθέτηση του κ. Καμμένου επί της πρότασης δυσπιστίας, είδαν στην οθόνη του υπολογιστή τους την παρακάτω εικόνα:

voulikammmenos

Αλ. Παπαρήγα: Το ΚΚΕ θα αναλάβει τις ευθύνες του

«Όσο ο λαός θα είναι στην αντιπολίτευση, θα είμαστε και εμείς», τόνισε η Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, από το βήμα της Βουλής, στο πλαίσιο της συζήτησης επί της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κ. Παπαρήγα είπε πως όταν ο λαός αποφασίσει να βγει στην εξουσία, το ΚΚΕ θα αναλάβει τις ευθύνες του για μια κυβέρνηση της εργατικής τάξης και των συμμάχων της.

Η πρόεδρος της Κ.Ο. του ΚΚΕ επέκρινε τη δικομματική αντιπαράθεση κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι διπολισμός είναι όταν δύο κόμματα στριμώχνουν το λαό μέσα από την τρομοκρατία και τις αυταπάτες για να μην αλλάξει τίποτα εκτός από τις κυβερνήσεις. «Το ΚΚΕ δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση όπου η Ελλάδα θα είναι στην ΕΕ και θα κυριαρχούν τα μονοπώλια» σημείωσε. Συμπλήρωσε μάλιστα πως «δεν σκοπεύουμε να δώσουμε χέρι βοηθείας στα παραδοσιακά αστικά κόμματα και στις ιμιτασιόν λύσεις».

Η Αλέκα Παπαρήγα επισήμανε ότι όλα τα άλλα κόμματα μιλάνε για παραγωγική ανασυγκρότηση και ανάπτυξη, επομένως για την προσέλκυση επενδύσεων που θα γίνει από τα μονοπώλια.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι η κρίση θα καταστρέψει ένα μέρος των επιχειρήσεων, αλλά θα κάνει πιο ισχυρές άλλες επιχειρήσεις που θα επενδύσουν με κριτήριο το κέρδος και όχι την αυτάρκεια της χώρας. Ως παράδειγμα ανέφερε το πετρέλαιο που θα αποτελέσει το μοχλό για να επιβληθούν νέα δεινά στον ελληνικό λαό, μεγαλύτερη υπερχρέωση και εκβιασμοί που θα προσπαθεί να διευθετήσει είτε ο πόλος της ΝΔ είτε ο πόλος του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως ανέφερε, το καινούργιο σχέδιο Ανάν που είναι ακόμη χειρότερο βγήκε στην Κύπρο με τα πετρέλαια.

Στουρνάρας: Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στις διαρθρωτικές αλλαγές

Για απαξίωση της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο στην τοποθέτησή του ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

Ο υπουργός, τονίζοντας πως η «Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στις διαρθωτικές αλλαγές», δήλωσε ικανοποίηση για το γεγονός ότι ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας από τις ΗΠΑ έκανε λόγο για την ανάγκη παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, ωστόσο τόνισε ότι υπάρχουν κάποιοι μέσα στο κόμμα του που τον αμφισβητούν.

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας για νταβατζήδες καναλάρχες (θύμισε κάτι από Καραμανλή) (vid)

Η κάλυψη του Σαμαρά στον Σημίτη! (Video)

Αλ. Παπαρήγα: Το ΚΚΕ θα αναλάβει τις ευθύνες του (Video)

Παπαδημούλης: «Η Κυβέρνηση βγαίνει αποδυναμωμένη... Συνεχίζουμε»

Σαμαράς εξερχόμενος από τη Βουλή: «Η κυβέρνηση βγήκε ενισχυμένη»

Διεγράφη από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ η Θεοδώρα Τζάκρη

ΤΩΡΑ: «ΝΑΙ» στην πρόταση μομφής από τη Θεοδώρα Τζάκρη

ΤΩΡΑ: Σε εξέλιξη η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής

Α. Σαμαράς: Δε θα σας κάνω τη χάρη. Εκλογές το 2016!

Βγήκαν τα «όπλα» στη Βουλή: Ο Βενιζέλος κάλεσε τον Τσίπρα σε μονομαχία

Βόμβες Τσίπρα για τους καναλάρχες και τα λαθραία τσιγάρα (Video)

Τσίπρας: Δεν μπορείτε και γίνεστε επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία (vid)

Π. Καμμένος: Αυτή την κυβέρνηση την στήριξαν οι ψεύτικες υποσχέσεις

«Έπεσε» το κανάλι της Βουλής στην ομιλία Καμμένου! (pic)

Κεδίκογλου: Ο Τσίπρας γνώριζε ότι δεν είχε τύχη η πρόταση μομφής (vid)

Μητρόπουλος: Ψηφίστε τους, παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία!

Απ. Κακλαμάνης για την ΕΡΤ: 4.30 το πρωί δεν ήταν απαραίτητο (Video)

Αθανασίου: Να απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ αν οι νόμοι ισχύουν για όλους (vid)

Στουρνάρας: Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στις διαρθρωτικές αλλαγές (Video)

Βρούτσης: Δεν θα παραχωρήσουμε το μονοπώλιο στο αίσθημα ευαισθησίας

Καράογλου:«Η Δημοκρατία δεν φοβάται τις μομφές. Η Ελλάδα αλλάζει»

Κριτική Κικίλια για την ΕΡΤ (Video)

Τσαυτάρης:«Οι αγρότες μπορούν να ξαναγίνουν ατμομηχανή της οικονομίας»

Σε εξέλιξη η συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-Κλειστό το Σύνταγμα (pics+vid)

Βουλή: Διαμάχη Βενιζέλου-Κουβέλη για την...Κεντροαριστερά! (βίντεο)

Ευ. Βενιζέλος: Υπεραμύνθηκε την Κυβέρνηση, «κάρφωσε» τον Κουβέλη (vid)

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Με εγκλώβισαν δεκάδες αστυνομικοί (Video)

Κουβέλης: «Κίνηση τακτικισμού» του ΣΥΡΙΖΑ-Θα ψηφίσουμε «παρών» (vid)

Στυλιανίδης: Η λογική του ΣΥΡΙΖΑ διχάζει, αντί να ενώνει (Βίντεο)

Κ. Αρβανιτόπουλος: Πρόταση μομφής... πρόταση εμπιστοσύνης (Video)

Σακοράφα: «Μαρία Αντουανέτα» που μοιράζει παντεσπάνια ο Σαμαράς

Υπέρ της πρότασης δυσπιστίας οι Μιχαλολιάκος, Παππάς, Λαγός

Κ. Μητσοτάκης: Δεν υπάρχει περιθώριο νέων περικοπών ή φόρων (Video)

Δ. Παπαδημούλης: Έχετε χάσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας (Video)

Π.Καμμένος: Σε περίπτωση διαφοροποιήσεων θα υπάρξουν διαγραφές

Δεν φοβάται διαρροές ο Γ. Τραγάκης

Γλέζος: Διαστρεβλώνουν τις απόψεις μου για να πλήξουν τον ΣΥΡΙΖΑ

Τα μεσάνυχτα η κρίσιμη ψηφοφορία για την πρόταση μομφής

Φ. Κουβέλης: Η ΔΗΜΑΡ δεν «λοξοκοιτάζει»

Πολιτικό «ξεγύμνωμα» της ΔΗΜΑΡ

ΟΛΥΜΠΟΣ: Δωρεά 20 πλήρως εξοπλισμένων ΜΕΘ και ιατρικό φαρμακευτικό υλικό ύψους 1 εκατ. ευρώ

16:22

14 έξυπνα hacks για να φτάσεις την φωτογραφία του φαγητού σου στο Instagram σε άλλο level

16:20

Συνέχισε τις σπουδές σου στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

16:14

Το είδαμε και αυτό: Δείτε τι έκανε για να γλιτώσει την καραντίνα!

16:10

Fortune Cookie: Η «προφητεία» σου για σήμερα 31/03

16:10

Κορονοϊός: Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών στην Ελλάδα – Τέσσερις θάνατοι μέσα σε λίγες ώρες

16:04

Στα χρόνια του κορονοϊού: 4 πράγματα που θα πρέπει να αποφύγεις (για το καλό όλων)

16:00

Ελένη Μενεγάκη: Δεν πάει ο νους σας τι έλειψε στην Μαρίνα της ανήμερα των γενεθλίων της!

15:59

Κορονοϊός: Ελληνική μελέτη δίνει ελπίδες - Τι θα φέρει η άνοδος της θερμοκρασίας

15:58

Κορονοϊός: Και η ηγεσία της Δικαιοσύνης δίνει μισό μισθό για το σύστημα υγείας

15:53

BCL: Final 8 τον Σεπτέμβριο

15:48

Κορονοϊός: Άγρια επίθεση σε ηλικιωμένο από δημοτικό αστυνομικό την ώρα που του έδινε πρόστιμο

15:43
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved