ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τατσόπουλος: Έχουν ξεκινήσει κλεφτοπόλεμο - Δεν φεύγω. Διαγράψτε με!

Τατσόπουλος: Έχουν ξεκινήσει κλεφτοπόλεμο - Δεν φεύγω. Διαγράψτε με!

«Νερό στον μύλο» της εσωστρέφειας συνεχίζουν να ρίχνουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, επίκεντρο τον βουλευτή Π. Τατσόπουλο.

Σε σημερινή του συνέντευξη ο κ. Τατσόπουλος έκανε λόγο για κλεφτοπόλεμο που έχει ξεκινήσει εναντίον του με σκοπό να τον αναγκάσουν να παραιτηθεί.

Ο ίδιος απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραιτηθεί, σημειώνοντας πως επιχειρείται να να τον κάνουν να νιώσει σαν ξένο σώμα.

«Κάθε κόμμα έχει τη δυνατότητα, το δικαίωμα και την υποχρέωση να διαγράψει όποιον θεωρεί ότι δεν εκφράζει τις απόψεις του κόμματος, πόσο μάλλον αν πιστεύει ότι τον υπονομεύει», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Αν αποφασίσει όμως ένα κόμμα ότι δεν θέλει να διαγράψει τον βουλευτή, τότε ξεκινάει από ορισμένους ένα είδος κλεφτοπολέμου, παρενοχλήσεων το οποίο αποσκοπεί στο να φύγει μόνος του».

Είπε επίσης ότι δέχεται κάθε κριτική καθημερινά από την πιο ήπια ως την πιο σκληρή.

«Αυτό που δεν δέχομαι και είναι η δική μου κόκκινη γραμμή είναι να μου πεις ότι τις δικές μου απόψεις, είτε είναι ηλίθιες είτε μαλακισμένες, τις έχω επειδή εξυπηρετώ κάποια συμφέροντα», είπε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Αναφερόμενος στον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, είπε: «Πριν 3-4 ημέρες ο Πάνος Σκουρλέτης είπε ότι νιώθει αμηχανία γιατί δεν ξέρει πως να αντιμετωπίσει περιπτώσεις σαν τη δική μου δηλαδή, ως σχολιαστή ή ως βουλευτή» αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι πριν από τρεις με τέσσερις μήνες ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας του πρότεινε μια εκπομπή σχολιαστή “Στο Κόκκινο”.

«Δεν την αποδέχθηκα γιατί θεωρώ ότι δεν μπορώ να είμαι άνετα μέσα σε ένα κομματικό ραδιόφωνο ή μέσα σε μια κομματική εφημερίδα».