ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η απάντηση Κασιδιάρη: Έρχομαι από το Αφγανιστάν - Σας χαιρετώ (vid)

Η απάντηση Κασιδιάρη: Έρχομαι από το Αφγανιστάν - Σας χαιρετώ (vid)

Την δική του απάντηση έδωσε μιλώντας στο ελληνικό κοινοβούλιο ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, αναφερόμενος στην φωτογραφία που κάνει τον γύρο των social media.

Μιλώντας, λοιπόν, στη Βουλή, στην παρέμβασή του κατά τη συζήτηση επί του προϋπολογισμού, ο Ηλίας Κασιδιάρης ξεκίνησε την τοποθέτησή του, λέγοντας ειρωνικά: «Χαιρετώ τους συναδέλφους, έρχομαι από το Αφγανιστάν...».

Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής

«"Συνταρακτικές αποκαλύψεις" έκανε σήμερα πάλι το "'Εθνος" για το υπερόπλο του Ηλία Κασιδιάρη (οπλοπολυβόλο RPK σύμφωνα με τους έγκυρους αναλυτές Ψαρά και Μπιντέλα).

»Για όσους δεν παρακολούθησαν ειδήσεις απόψε, επαναλαμβάνουμε ότι η ναυαρχίδα του Μπόμπολα και όλα τα τσοντοκάναλα δημοσίευσαν φωτογραφία από παλαιότερο λογαριασμό του Ηλία Κασιδιάρη στο facebook με το όπλο που κρατά (η συγκεκριμένη φώτο είχε αναρτηθεί πριν κάποια χρόνια και είχε κάνει πάνω από 1000 like μέσα σε μία ημέρα...)».

»Για τους αδαείς των ΜΜΕ που πλάθουν σενάρια σημειώνουμε ότι το συγκεκριμένο όπλο είναι νόμιμο (δεν είναι kalashnikov, αλλά saiga 410) δεν είναι πολεμικό, αλλά ανήκει στην κατηγορία των κυνηγετικών και οποιοσδήποτε μπορεί να το προμηθευτεί με την ανάλογη άδεια κατοχής».

Ο πόλεμος εντυπώσεων λόγω παντελούς έλλειψης στοιχείων συνεχίζεται...».

Διαβάστε επίσης:

Σάλος με τον Κασιδιάρη: Δείτε τον να κρατά καλάσνικοφ και να στοχεύει!