Β. Μιχαλολιάκος: Οι εταίροι να βοηθήσουν σε αναπτυξιακές πολιτικές

Newsroom Newsroom

Β. Μιχαλολιάκος: Οι εταίροι να βοηθήσουν σε αναπτυξιακές πολιτικές

Οφείλουμε να προχωρήσουμε πλέον σε πολιτικές ενοποίησης με κοινωνική διάσταση και οι ευρωπαίοι εταίροι θα πρέπει να βοηθήσουν να υπάρξει ανάπτυξη, δήλωσε σήμερα ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, στη συνάντηση εργασίας με τους δημάρχους της Περιφέρειας Αττικής, που είχε ο Επίτροπος της Ε.Ε. για θέματα Περιφερειακής Πολιτικής, Γιοχάνες Χαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, παρουσία του επικεφαλής της αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα Πάνου Καρβούνη, του περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού κ.α.

Ο δήμαρχος Πειραιά τόνισε, ότι η αυτοδιοίκηση, έχει ως κύριο ρόλο και αποστολή τη στήριξη πολιτών που είναι οικονομικά αδύναμοι, προσθέτοντας, ότι οι δήμοι για να μπορέσουν να ασκήσουν κοινωνική πολιτική απαιτούνται πόροι που θα έρθουν από την ανάπτυξη της οικονομίας και την ενίσχυση των επενδύσεων. Υπάρχουν μεγάλα έργα που διεκδικούμε για την ανάπτυξη, όχι μόνο του Πειραιά, αλλά και της Ελλάδας, τόνισε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος και εξέφρασε την αισιοδοξία του, ότι αυτή η προεδρία θα σηματοδοτήσει, όχι μόνο την έξοδο από την κρίση, αλλά θα στηρίξει τις πολιτικές αλληλεγγύης και ανάπτυξης των χωρών της ΕΕ.

883F53F1081EAA5A61AE561D6FE59F4B

Για τη διαχείριση των απορριμμάτων είπε, ότι οι δήμοι όταν έχουν οικόπεδο και σχέδιο θα πρέπει να μπορούν να τα διαχειρίζονται μόνοι τους, μέσα στο περιβαλλοντικό πλαίσιο και τους κανονισμούς της ΕΕ. Αναφερόμενος στην ιστορική οδό Πειραιώς, τόνισε, ότι θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία με τους όμορους δήμους προκειμένου να προχωρήσει η ανάπλασή της. Για το λιμάνι του Πειραιά υπογράμμισε, ότι θα πρέπει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την κατασκευή του υπόγειου δρόμου από το ΣΕΦ προς το λιμάνι και να ενισχυθεί από πλευράς υποδομών, αλλά και μετακινήσεων η κρουαζιέρα.

Διαβάστε επίσης:

Μιχαλολιάκος: Δεν εμπιστεύομαι τους ομοφυλόφιλους στο δημόσιο βίο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved