ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κεδίκογλου: Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δικαιολογούν την τρομοκρατία

Κεδίκογλου: Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δικαιολογούν την τρομοκρατία

Μήνυμα κατά της τρομοκρατίας έστειλε για μια ακόμα φορά ο Σίμος Κεδίκογλου.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως είναι απαράδεκτη η οποιαδήποτε απόπειρα αιτιολόγησης των ενεργειών των τρομοκρατών.

«Η βία είναι μία και απειλεί την κοινωνία μας», υπογράμμισε.

«Δεν υπάρχει ενδοκυβερνητική διάσταση, υπάρχει κοινή διαπίστωση ότι το σύστημα χορήγησης αδειών πρέπει να αλλάξει. Δικαιούται άδειας κατά συρροήν δολοφόνος, ή παιδεραστής; Οποιοσδήποτε βαρυποινίτης που έχει πιθανότητες εκ νέου τέλεσης αδικημάτων δικαιούται αδείας; Η κραυγή της μητέρας του Αξαρλιάν δεν πρέπει να μας συγκλονίσει όλους;» διερωτήθηκε.

«Διδασκόμαστε από αυτό που συνέβη», είπε ο Σιμός Κεδίκογλου, σημειώνοντας ότι η ελληνική αστυνομία κάνει τα πάντα για να εντοπίσει τον Ξηρό.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι στελέχη του προχωρούν σε απαράδεκτη δικαιολόγηση τρομοκρατικών ενεργειών, σημειώνοντας ότι «η τρομοκρατία είναι εχθρός της κοινωνίας.»

«Ατάκες του στυλ ''ραντεβού στα Γουναράδικα'' δεν είναι δυνατόν να ακούγονται», είπε αναφερόμενος στη στάση μελών του ΣΥΡΙΖΑ και υπογράμμισε ότι «Η βία είναι μία και απειλεί την κοινωνία μας».

«Η τρομοκρατία είναι απειλή για την κοινωνία μας ο φραγμός απέναντι της πρέπει να είναι ομόθυμος, θα ήθελα να μην άκουω απαράδεκτα πράγματα όπως ότι οι τρομοκρατικές πράξεις έχουν πολιτικό υπόβαθρο ή είναι πολιτικές πράξεις οι τρομοκρατίας» δήλωσε χαρακτηριστικά.