Ν. Νικολόπουλος: Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στο Park η Ανατρεπτική Αττική

Ν. Νικολόπουλος: Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στο Park η Ανατρεπτική Αττική

Το δεύτερο δημόσιο βήμα του στην πορεία προς τις Περιφερειακές Εκλογές του Μαΐου, πραγματοποιεί την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου ο Νίκος Νικολόπουλος, με την δημόσια και ανοικτή συγκέντρωση και ομιλία του στο ξενοδοχείο Park, στις 6 το απόγευμα.

Μετά την μεγάλη πρώτη συγκέντρωση, στα τέλη Ιανουαρίου έξω από το Πνευματικό Κέντρο Αθηνών, ο πρώην υφυπουργός προσκαλεί τους πολίτες στην πολιτική εκδήλωση που πραγματοποιεί με στόχο να παρουσιάσει τις βασικές αρχές και επιδιώξεις της προσπάθειάς του ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών.

Ο κ. Νικολόπουλος αναμένεται να διακηρύξει ότι η πιο ουσιαστική προσφορά στην αυτοδιοίκηση είναι, αφενός η απαλλαγή της από τον εναγκαλισμό του κομματικού κράτους και αφετέρου, η απελευθέρωση της ίδιας της χώρας από τις μνημονιακές πολιτικές, που μόνο δεινά και πόνο έχουν σωρεύσει στους Έλληνες, χωρίς να βελτιώσουν τον δείκτη του εξωτερικού χρέους, αλλά και χωρίς να έχουν επιφέρει τις μεγάλες και ουσιαστικές αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος.

«Η σημασία της Περιφέρειας Αττικής στον αγώνα για να ξαναπάρουμε την πατρίδα στα χέρια μας είναι καθοριστική» σημειώνει ο κ. Νικολόπουλος, προσθέτοντας πως «εάν οι πολίτες της Αττικής βροντοφωνάξουν το μεγάλο όχι και σαλπίσουν την εκκίνηση της μεγάλης δημοκρατικής ανατροπής, τότε όλη η χώρα θα είναι βέβαιη πως τα ψωμιά των ντόπιων και ξένων δυναστών, θα είναι πλέον πολύ λίγα...».

Ο κ. Νικολόπουλος θα παρουσιάσει την πρότασή του για την Ανατρεπτική Αττική , για την ανατρεπτική Ελλάδα, «για την άλλη Ελλάδα που ανήκει στους Έλληνες και όχι στους Γερμανούς και στους Τροικανούς. Θα είναι μια πρόταση εξωστρεφής, με εθνικό, αναπτυξιακό, κοινωνικό, προνοιακό, δημοκρατικό, καινοτομικό προσανατολισμό, που δεν θα είναι κατά τα ειωθότα της μεταπολίτευσης ένα κενό γράμμα. Θα είναι μια πρόταση που θα προσδιορίζει, θα περιγράφει και θα κοστολογεί τις βάσεις πάνω στις οποίες θα εδράζεται η Ανατρεπτική Αττική, η Ανατρεπτική Ελλάδα» και όπως λέει ο ίδιος: «Αρκεί να σας θυμίσω τη ρήση του Μακαριστού Χριστόδουλου : Ναι στην Ευρώπη, αλλά δυο φορές ναι στην Ελλάδα».

Δείτε το βίντεο από την προηγούμενη συγκέντρωση του Νίκου Νικολόπουλου