Κεδίκογλου: Κοντά σε συμφωνία με την τρόικα

Κεδίκογλου: Κοντά σε συμφωνία με την τρόικα

Αισιόδοξος για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα αλλά και την πορεία της ελληνικής οικονομίας εμφανίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

«Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία στα περισσότερα», δήλωσε μιλώντας στο Mega, ενώ εκτίμησε πως ό,τι συμφωνηθεί θα περάσει από τη Βουλή.

Ο κ. Κεδίκογλου διευκρίνισε ότι και στο θέμα του γάλακτος και στο θέμα των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων έχουν βρεθεί λύσεις που η κυβέρνηση εκτιμά ότι θα γίνουν αποδεκτές.

Ανέφερε ακόμη ότι όλοι συμφωνούν πως υπάρχει το πρωτογενές πλεόνασμα. «Το τελικό ύψος θα το δούμε. Είμαι βέβαιος ότι θα ξεπεράσει τις εκτιμήσεις των περισσοτέρων», είπε.

Με αφορμή τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο «Βήμα», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι ο κ. Τσίπρας ότι δεν θα διστάσει να προκαλέσει την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και τον κατηγόρησε ότι δεν έχει ιδέα πώς δουλεύουν τα πράγματα στην Ευρώπη.

Αναφερόμενος για το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών, ο κ. Κεδίκογλου υποστήριξε πως δεν είναι δημοψήφισμα.