ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στενός συνεργάτης του Αρβανιτόπουλου για καφέ με τον Δρίτσα!

Στενός συνεργάτης του Αρβανιτόπουλου για καφέ με τον Δρίτσα!

Στην πολιτική γνωρίζουμε ότι όλα είναι εφικτά, αλλά δεν μπορεί, κάπου πρέπει να υπάρχει και ένα μέτρο, αλλιώς μιλάμε για καθαρό καιροσκοπισμό!

Το ρεπορτάζ της Piraeus Press είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει αναταράξεις στα πολιτικά δρώμενα του Πειραιά, αφού αποκαλύπτει το ''βρώμικο'' παρασκήνιο, που φαίνεται πως είναι πάνω από ιδεολογίες, κόμματα, αρχές και πιστεύω.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!

Ήταν 9 το πρωί της περασμένης Πέμπτης. Οι δυο άνδρες, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Θοδωρής Δρίτσας και ο κρατικοδίαιτος κολλητός και στενός συνεργάτης του Πειραιώτη Υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, πίνουν τον καφέ τους σε καφετέρια του Νέου Φαλήρου.

Προφανώς, η επιλογή του Νέου Φαλήρου δεν ήταν τυχαία, μιας και τα αδιάκριτα βλέμματα είναι πολύ λιγότερα από ότι στο κέντρο του Πειραιά, όπου και είθισται να γίνονται οι πολιτικές συναντήσεις... εκείνων βέβαια που δεν έχουν να κρύψουν κάτι!

Η Piraeus Press όμως είναι παντού!

Η συνάντηση των δυο ανδρών, κράτησε μια ώρα και η συζήτηση όπως ήταν αναμενόμενο περιστράφηκε γύρω από τις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Σημειώνουμε ότι ο στενός συνεργάτης του Υπουργού Παιδείας και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ''έκανε πόλεμο'' (όσο μπορούσε δηλαδή) στον νυν Δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο!

Παλιά μου τέχνη κόσκινο δηλαδή...

Και καλά αυτός -ο οποίος παρεπιπτόντως πληρώνεται από το δημόσιο καθώς έχει διοριστεί από τον κ. Αρβανιτόπουλο σε κρατική θέση-ο κ. Αρβανιτόπουλος όμως ήταν ενήμερος για αυτή τη συνάντηση, η οποία και πραγματοποιήθηκε 2 μόλις ημέρες μετά την άφιξη του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο μεγάλο λιμάνι;

Πηγή: piraeuspress.gr