«Βέλη» Κουίκ στο «όχι» του ΠΑΣΟΚ για νησιωτική αλλαγή του Καλλικράτη

Newsroom Newsroom

«Βέλη» Κουίκ στο «όχι» του ΠΑΣΟΚ για νησιωτική αλλαγή του Καλλικράτη

Ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει υπό την κοινοβουλευτική του εποπτεία τα νησιά του Βόρειου Αιγαίου και του Ιονίου Πελάγους, έκανε την εξής δήλωση:

«Οι μάσκες έπεσαν σήμερα. Το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε ομόφωνα να ΜΗΝ στηριχθεί ΚΑΜΙΑ κοινοβουλευτική πρωτοβουλία για την διάσπαση του Καλλικράτη στα μεγάλα νησιά, τα οποία έχει μετατρέψει σε αυτοδιοικητική κόλαση ο νόμος Ραγκούση. Με λίγα λόγια το βαθύ ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, «είναι εδώ, ενωμένο δυνατό» και σέρνει από την μύτη την Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά και στο θέμα του Καλλικράτη.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ επιμένουμε στον αγώνα και τις υποσχέσεις μας για τον Καλλικρατικό επανασχεδιασμό. Οι αλλεπάλληλες Ερωτήσεις μου για Λέσβο, Κέρκυρα, Σάμο και Κεφαλονιά, αλλά και ο αγώνας της συναδέλφου μου Μίκας Ιατρίδη για τη Ρόδο, πάντα σε άμεση συνεργασία με την αρμόδια Τομεάρχη μας Μαρίνα Χρυσοβελώνη, είναι αδιάψευστοι μάρτυρες. Το ίδιο και οι συνεχείς πιέσεις μας σε συναντήσεις με κορυφαία στελέχη της Κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ, για τις οποίες θα αναφερθώ στον κατάλληλο χρόνο. Κανένας δεν θα μείνει στο απυρόβλητο σε αυτή την κακοστημένη θεατρική παράσταση.

180413202147 7921

Σε ότι αφορά ειδικότερα τη Λέσβο:

Είμαι υποχρεωμένος να απευθυνθώ στον κ. Νίκο Σηφουνάκη, ο οποίος ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ το νόμο Ραγκούση. Μετά την ομόφωνη απόφαση των συντρόφων του στο ΠΑΣΟΚ, καλείται να ξεκαθαρίσει δημόσια τη θέση του. Καλείται να καταγγείλει δημόσια το ΠΑΣΟΚ και να ξεκαθαρίσει ευθέως: ΛΕΣΒΟΣ Ή ΠΑΣΟΚ;

Αν δεν το κάνει, αποδεικνύεται άκρως υποκριτική η δήθεν τροπολογία του. Και βεβαίως είναι θέμα δικής του απόφασης, αν έχει θέση στο Κόμμα που καταστρέφει το νησί που τον έστειλε στη Βουλή για να υπηρετήσει τα συμφέροντά των κατοίκων του».

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ:Ουδεμία συζήτηση μπορεί να γίνει για αλλαγή στον «Καλλικράτη»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved