ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γραφείο εξυπηρέτησης καταναλωτή υπόσχεται ο Τ. Ευσταθίου

Γραφείο εξυπηρέτησης καταναλωτή υπόσχεται ο Τ. Ευσταθίου

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι ρίχνονται για τα καλά στη μάχη και αναζητούν τρόπους να καλυτερεύσουν τη ζωή των δημοτών. Ο Τ. Ευσταθίου υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης υπόσχεται την στελέχωση γραφείου καταναλωτή με στόχο την ενδυνάμωση της καταναλωτικής συνείδησης των πολιτών της Ηλιούπολης.

Στο πλαίσιο αυτό, ο συνδυασμός ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ και η Ένωση Καταναλωτών Ελλάδας, συμφώνησαν να αναπτύξουν κοινές δράσεις, από τις οποίες θα προκύψουν αποδεδειγμένα και έμπρακτα οφέλη για τον καταναλωτή.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος Δήμαρχος Τάσος Ευσταθίου και ο πρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδας κ. Μ. Τσιφάκης συναντήθηκαν εκ νέου, προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες για την ενεργό συμμετοχή του Δήμου μας σε αυτή την προσπάθεια.

Από τις επαφές αυτές προέκυψε η αναγκαιότητα στήριξης των καταναλωτών της πόλης μας με την δημιουργία, αμέσως μετά τις εκλογές, Γραφείου Εξυπηρέτησης του Καταναλωτή. Οι δημότες θα έχουν έτσι τη δυνατότητα να απευθύνονται σε συγκεκριμένη και όχι αόριστη υπηρεσία του Δήμου μας, προκειμένου να μαθαίνουν αλλά και να διεκδικούν τα δικαιώματά τους.