ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θ. Παφίλης: «Όχι» στις αυξήσεις - φωτιά των διοδίων

Θ. Παφίλης: «Όχι» στις αυξήσεις - φωτιά των διοδίων

Την αντίθεσή του στις «προκλητικές αυξήσεις - φωτιά των διοδίων και την τοποθέτηση νέων» εξέφρασε ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής.

Ζήτησε την κατάργηση όλων των διοδίων τώρα, καθώς και να σταματήσουν οι διώξεις ενάντια σε όσους πάλεψαν και παλεύουν κατά των αυξήσεων και των νέων τοποθετήσεων διοδίων».

Ο κ. Παφίλης τόνισε ότι «είναι απαράδεκτο σε μια περίοδο που ο ελληνικός λαός έχει υποστεί μια τεράστια μείωση του εισοδήματός του, που έχει χρυσοπληρώσει την κατασκευή σύγχρονων δρόμων, που πληρώνει τέλη κυκλοφορίας και ειδικό φόρο κατανάλωσης στα καύσιμα, η κυβέρνηση να τον χαρατσώνει, να του απαγορεύει ουσιαστικά την καθημερινή του μετακίνηση με τα πανάκριβα διόδια που έχουν περικυκλώσει την Αττική».

Πρόσθεσε οτι «είναι πρόκληση για τον λαό, τόσο από τα κόμματα της συγκυβέρνησης όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ, να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα ενώ επανειλημμένα οι προτάσεις του ΚΚΕ στο Περιφερειακό Συμβούλιο, να διεκδικήσει η Περιφέρεια την κατάργηση των διοδίων, καταψηφίστηκαν από όλες τις άλλες δυνάμεις».

Διαβάστε επίσης:

Αθώοι και οι 10 κατηγορούμ​ενοι για τα επεισόδια στα διόδια Μεγάρων