ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: «Όχι» στις απεριόριστες εμφανίσεις υποψηφίων

ΠΑΣΟΚ: «Όχι» στις απεριόριστες εμφανίσεις υποψηφίων

Την απόσυρση της τροπολογίας για τις προεκλογικές εμφανίσεις των υποψηφίων δημάρχων και περιφερειαρχών στα ΜΜΕ ζήτησε το ΠΑΣΟΚ από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη.

Μιλώντας στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ διαμήνυσε ότι το κόμμα του θα καταψηφίσει την τροπολογία με την οποία αίρονται οι περιορισμοί ως προς τις τηλεοπτικές εμφανίσεις των υποψήφιων δημάρχων και περιφερειαρχών.

Κατά της ρύθμισης τάχθηκε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, χαρακτηρίζοντας μάλιστα την τροπολογία «αποθέωση της διαπλοκής και της παρέμβασης σε προεκλογική περίοδο».

«Είναι δυνατόν να αλλάζετε σε προεκλογική περίοδο τους όρους διεξαγωγής του εκλογικού αγώνα; Πού έχει ακουστεί αυτό; Τι πραξικοπήματα είναι αυτά; Τι αθλιότητες; Τι εκλογές - οπερέτα ετοιμάζετε;» τόνισε ο κ. Λαφαζάνης.

Αντίθετος με την τροπολογία είναι και ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος κατήγγειλε ότι στόχος είναι «να διασωθούν υποψήφιοι δήμαρχοι ευνοούμενοι επίσημα της κυβέρνησης».