ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπαράζ επαφών για τον Α. Σαμαρά

Μπαράζ επαφών για τον Α. Σαμαρά

Αν και δεν πρόλαβε να ξεκουραστεί όσο θα ήθελε και με τους πόνους στη μέση να επιμένουν, ο Α. Σαμαράς μπαίνει από αύριο για τα καλά στη δουλειά με σειρά σημαντικών συναντήσεων.

Την Τρίτη 26 Αυγούστου, πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Μάνφρεντ Βέμπερ, τον νέο πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Στις 27 Αυγούστου θα έχει συνάντηση με τον πρώην υπουργό Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί ο οποίος θα είναι ο νέος επίτροπος της Γαλλίας στην Κομισιόν.

Την Πέμπτη 28 Αυγούστου θα συναντηθεί με τον Μπενουά Κερ που είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας - να σημειώσω εδώ ότι τη συνάντησή του με τον εκπρόσωπο της ΕΚΤ τη θεωρεί πολύ σημαντική.

Στις 30 Αυγούστου θα πρέπει να βρίσκεται στις Βρυξέλλες για το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, αυτό που θα αποφασίσει για τους διαδόχους των Ρομπάι και της βαρόνης Αστον.

Στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου θα είναι στην Ουαλία στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ.

Επιστρέφοντας θα πάει στις 6 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ και στις 8 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να υποδεχθεί τον Πορτογάλο πρωθυπουργό που έρχεται για επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης:

Το... μενού της συνάντησης Σαμαρά – Βενιζέλου